About My jewellery.


Avastasin, et mul on kahtlaselt palju ehteid kogunenud. Õigupoolest üks vana reisikohvritäis + kast, mida minult üks neiu Telliskivi kirbuturul väga innukalt ära tahtis osta+ suur õmblustarvete karp, mida ma ehete karbina kasutan + punutud kast, milles ma reaalselt kantavaid ehteid hoian. Üks päev, kui ma kraamisin neid kaste ja tegin sellest päris muljet avaldava pildi, kuid nüüd mil mõtlesin selle üles laadida tuleb välja, et ma olen selle ilmselt ära kustutanud ( olen nii pettunud). Nüüd näitangi mõnda asja, mille ma üles pildistasin. Need ehted on sellised, mida ma igapäevaselt kannan. Igasuguseid suuri massiivseid kaelakeesid ja käevõrusid ja ka metsikuid sõrmuseid ma siia ei pannud. Need tulevad kunagi hiljem ehk.


Ma jumaldan loomateemalisi asju ( lemmik on hirv/põder). Need kullakesed on pärit Primarkist £1.50-£2 tk

Must ja metallik. Hõbedane on Lindexist 49.-, Must klaasist kiviga on ilumessilt 25.-( tegelikult on mul täpselt samasugune hõbedane ka), must hiigel kiviga on Primarkist £1.50, Kandiline on tegelikult vööpandla küljest mingi jubin (I), Ja kaks kuldset sõrmus on kunagisest NaNa poest, mis asus virukeskuse terminalis. Vist olid 20.- tk

Suurem osa minu ''käekettides'', mida ma kannan on tegelikult kaelakeed, kuid käe ümber on need palju lahedamad.
Neetidest käevõru on Reservedist 79.-, Must ketiga käerihm on Lindexist 49.-, Musta rõngastega käekett/kaelakee tõi venna mulle kunagi austriast, Lai hõbedane kett on nii vana, et selle päritolu on suhteliselt võimatu kindlaks teha. Peenikeste kettidega kett(?) on ilumessilt 25.- ja ristiga kee soetasin kunagi NewYorkerist 19.-

Mulle nii meeldivad väikesed kiiksuga asjad nagu see pegasusega kett, mille ostsin Seppäläst 79.- ja aardekirstuga, mis pärit hispaaniast €2.

Minu lemmik kett. Nagu visiitkaarti ripuks kaelas. Nii armastan seda kääride kujulist ripatsit. £3 Matalanist.

Värviline sõrmus hispaaniast €4, Õuna kujuline sõrmus ( jällegi minulikult kiiksuga nagu ma isegi) H&M ja minu lemmik sõrmus, mida ma nii armastan on. See türkiisist ja mu isa mulle ostis selle, kui ma olin mingi 8-aastane. Siis oli see mulle hiigel suur, aga nüüd kasvasin parajaks.

Kelladest domineerib valge värv( üks valge kell oli veel aga see ei sobinud enam mustrisse). See imelik valge kell vasakul on ostetud Seppäläst 49.- eest. Naljakas on asja juures fakt, et see räägib, kui nupule vajutada. Roosa kell nagu juba ühes eelmises postituses mainisin on soetatud moešopingult 50.- ja viimase valge kella ostsin Riia NewYorkerist, aga kahjuks hinda ei mäleta.

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Ceyron Louis

Hi! I'm Marley. I create stuff

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Kas Primarki (sõrmused) või Matalani (kääridega ripats) asju kuskil Eestis ka saab?:)

    ReplyDelete
  2. Mmm ei usu, et neid siin leidub.

    ReplyDelete
  3. Kas sa ei oska öelda, kus sellised kellasid müüakse nagu on see roosa? :)

    ReplyDelete