Make up time!

                                                      Minu väike katsetus huultel. Põhi:Giordani Gold #
                                         Light Ivory, Huuled: Make Up Store # Pretty Baby ja BYS kuldne lauvärv


Keegi kunagi mainis, et ma võiksin teha postituse meigist ja oma meikimis harjumustest, nii et siit see nüüd tuleb.

Natuke ka oma varasematest meikimis rutiinidest. Oli aeg, kus ma ei käinud isegi kodus ilma meigita, sest enda arvates nägin ma nii jube välja. Olin siis umbes 14 ehk selline paras puberteedik ja ilmselt on minu sarnaseid veel küllaga. Aga ärge muretsege see läheb üle. Peale seda tuli aeg, kus ma kuritarvitasin meiki sõna otseses mõttes. Kui enda nahk veel kuidagi alt läbi kumas tuli juurde panna. Selliseid neidusid leidub praegugi, aga kas see ka neil üle läheb, vot seda ei tea. Nüüdseks olen leidnud kuldse kesktee ja kasutan võimalikult vähe meiki. Parematel päevadel mitte midagi ja kui ei ole ''näopäev'' siis veidi ripsmetušši, kulmupliiatsit ja jumestuskreemi. Selle viimase leidmisega oli mul, aga väga pikka aega probleeme. Nimelt on mu näonahk selline, et kui sinna vähekenegi paksemat või ebasobivamat tooni jumestust panna näeb see kohe välja nagu ma oleksin tegelane ''Charlie and the Chocolate Factory'' filmist ( Umpa lumpa siis). Lõpuks olen siiski leidnud kaks jumestuskreemi, mis mu nahal väga hästi töötavad.Olen neid varem metsikutes kogustes läbi proovinud ja parimad ei ole alati kõige kallimad ( vähemalt minu puhul).

Kõigepealt siis primerist. Hetkel kasutan GOSH Velvet Touch Foundation Primerit. See on tõeline ime pudelis. Nii siidine ja õhkõrn. Silub kõik ilusti ühtlaseks ja hoiab meiki hästi peal.Maksab umbes 20€.




Minu lemmik jumestuskreemid on Garnier BB Cream ja Oriflame Giordani Gold Age Defying Foundation. Need on nii õhk õrnad ning ei jäta mitte mingit ''krohvist'' välimust. Nahk kumab ilusti alt läbi, aga samas kõik tumedad või punetavad laigud on kaetud. Kuni mõni punnikene tekib, siis panen seda lihtsalt veidikene rohkem sinna kohta ja katab ka väga ilusti ära. Tavapäevadel kasutan harilikult BB kreemi ja välja minnes Giordani Goldi. Hinda ma neil täpselt ei mäleta, aga BB maksab umbes 9 € ja Giordani oli kusagil 12 € ümber.




Muidu on mul normaalne nahk, aga suvel kipub veidi rasuseks muutuma ja selleks kasutan ma puudrit. Hetkel on mul Micabella Mineral Foundation. See ei ole kõige parem, aga ajab asja ära küll. Teine väga hea puuder on Max Factory kompaktpuuder Faceinfinity. Super toode!


Mul on ainult üks ripsmetušš mida ma kasutan ja selleks on MaxFactory False Lash Effect. See on nii kerge, ei jäta ripsmeid tükki ja toob nad ilusti välja. Teised teevad ripsmed liiga paksuks ja tükiliseks.

 Lisaks tuššile kasutan ma veel silmalainerit. Kuid sellist, mis on topsikus ja tuleb eraldi pintsliga peale kanda. Usu mind sa ei taha enam kunagi tavalist lainerit kasutada, kui sa seda proovinud oled. Esiteks see seisab palju paremini peal ja teiseks see jääb palju korrektsem ja detailsem. Lemmiks on hetkel BYS'i lainer, mis on super odav 3.50€. Maci oma pidi ka hea olema.



                                                     (Tegelikult see ei sätenda)

Ideaalse kulmupliiatsi sain ma aga üllatuseks Seppeläst ja maksis väga vähe umbes 3-4€. Mul on juustel külm kartuli toon ja seega ei saa ma lihtsalt pruuni kulmupliiatsit kasutada, vaid see peab veidikene hallikas olema.

Make Up Store huulepulgad on vaieldamatult parimad. Nende hinna ja kvaliteedi suhe on ka ideaalselt paigas.  Parajalt kreemjad, püsivad peal kaua ja on väga intensiivsed.  Minu lemmik toonid on # Dare ( oranžikas-punane) ja # Pretty Baby( pastell roosa).





Nüüd meikimisest endast. Ma kasutan näol koguseliselt vähe meiki, aga see eest contouringut ehk siis varjutamist. Nii saab oma nägu kujundada täpselt nii nagu vaja ja parandada kõik iluvead, mis muidu ennast häirivad olgu selleks, siis suur nina või paksud põsed. Selle ala vaieldamatu liider on Promise Tamang Phan LINK . Temalt on seda väga hea ja lihtne õppida. Võta aega ja harjuta veidikene kätt. Muidugi pole vaja ennast kellekski teiseks transformeerida, nagu tema seda teeb, vaid seda saab kasutada ka ainult veidikene teatud kohtade rõhutamiseks või modelleerimiseks. Hetkel on mul selleks Make Up Store Micronized Compact Powder # Chocolate


Teine asi on tööriistad. Head pintslid teevad meikimise palju lihtsamaks ja tulemus on ka kohe poole parem.

Kui ma ka täiesti ilma meigita välja lähen, siis ripsmed koolutan ma alati ära, sest mul on küll pikad, kuid täiesti sirged ripsmed. Võiks öelda, et isegi allapoole kooldunud. Selleks sobib igasugune ripsmekoolutaja.

Suvel ma harilikult väga ei meigi. Ainult veekindlat ripsmetušši ja välja minnes pisut puudrit. Kuumaga ei taha mul ükski asi väga peal püsida, isegi mitte öösel.

Väike eksperimentaal meik fotode jaoks.

Huultel kasutasin huulepulka- Rimmel # Alarm, lauvärv-BYS kuldne pallet, ja MIYO OMG! Eyeshadows kollast.
Põhjaks :jumestuskreemi-Giordani Gold, Contouringil-Make Up Store Micronized Compact Powder #Chocolate,
Ripsmetel on ripsmetušš-Max Factor Falsh Lash Effect ja BYS lainer
Laugudel BYS kuldne pallet

                                               Meenutab natuke Hiina uusaasta temaatikat.
Ja selline on minu tavaline peomeik.

Põhi: Giordani Gold # Light Ivory, Contouring- Make Up Store Micronized Compact Powder #Chocolate ja BYS Bronzing Powder
Silmad: Max Factori Falsh Lash Efect ripsmetušš # Black, BYS kuldne lauvärv, MIYO OMG! Eyeshadows valge lauvärv
Huuled: Make Up Store # Pretty Baby ja pisut jumestuskreemi peale.


Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Ceyron Louis

Hi! I'm Marley. I create stuff

    Blogger Comment
    Facebook Comment

25 comments:

  1. Kuidas Sul nii ilus jume on? Solaarium? Lihtsalt imehea nahk või tihe välismaal käia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma üldiselt väga solaariumit ei kasuta ja soojalmaal pole juba väga ammu käinud. Talvel vb 3 korda käisin sollis, et päris surnu värvi ei muutuks. Ma ei ole üldse väga jumekas, aga lihtsalt suve päike püsib kaua peal. Veidikene päiksepuudrit ja käib kah. Mul on ka veel mingi tintedkreem ehk, siis selline mis annab kerge jume, aga tuleb pestes maha. Seda panen mõnikord meigi alla natukene.

      Delete
  2. Sul on nii ilusad näojooned ja põsesarnad!

    suvimariliis.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. heiheihei, kust kohast sa seda BYS lainerit ostad?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ostsin selle kaupsist, kui seal viimati allahindlused olid. Neid on seal alati mega palju.

      Delete
  4. Imelised näojooned ja need paksud huuled. Väga-väga kena:)

    ReplyDelete
  5. Couldn't agree more on Garnieri MiracleSkin Perfectori osas, lemmik toode meigisahtlis üldse. Täielik maailmapäästja. Eelmine aasta kasutasin Chaneli Vitalumieri( mis miljon korda kallim/väiksem) ja megatoode, aga Garnieri asi imekombel ületab täielikult selle:)

    x
    R

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma olin ka üllatunud, kui seda proovisin.

      Delete
  6. Kuidas su näonahk nii sile ja puhas on ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Geenid ilmselt ja ma koorin oma nahka paarkorda nädalas. Mul on selline pesuhari, mis teeb mega hästi puhtaks kõik. Oriflamest tellisin selle. Tegelikult mul on küll mõnikord punne ja nina peal on komedoonid, aga need saab ilusti ära katta:)

      Delete
  7. Kust sa selle GOSH Velvet Touch Foundation Primeri said?

    ReplyDelete
  8. Olen ka nõus Garnier BB osas. Mu lemmiktoode. Sul on tõesti väga ilus näonahk.. :)

    ReplyDelete
  9. Laineri koha pealt ma vaidleks vastu, hetkel parim, mida proovinud olen on Art Deco High Precision lainer, mida osturallilt sai lausa 8€ eest, tavahind on 15€ ringis. Mõnus tume joon, peenike ots annab hea kontrolli ning peal püsib ta mul kogu päeva. ;)

    Ma armastan su huulepilte, üliäge idee ja perfektne teostus! :)

    ReplyDelete
  10. Kas see pintsliga peale kantav jääb sama ilus ja korrektse joonega nagu liquid lainer? Ma olen neid igasuguseid proovinud, aga kui sa nüüd kiidad seda siis ma ilmselt proovin selle ka ära :D Uurisin, et pintsliga pidavat ikka pääris raske olema ilusat joont saada. Muidu dollywinki liquid lainer pidi maailmakõigeparem olema, aga Eestis seda saada pole : ((

    ReplyDelete
    Replies
    1. No minul jääb selle pintsliga tehes ikka tundvalt korrektsem ja ilusam. Ja see joon tundub kergem... nagu sulg. Liquid on minu arust kuidagi väga paks ja ebaloomulik silma juures.

      Delete
  11. Tüdruk , sa oled nii ilus! :) Kõik kiidavad seda Garnieri BB creami ,et peab vist ka selle ära proovima.

    ReplyDelete
  12. Silmadele võiksid rohkem rõhku lisada, oleksid palju ilmekamad:)

    ReplyDelete
  13. Ja kust on pärit See garineri imetoode BB ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mina ostsin enda oma Kaubamaja Ilumaailmast, aga see asub seal kreemide riiulis.

      Delete