Algus

Me vist veel polegi kohtunud....niiet saame siis tuttavaks. Ma olen 18 aastane noor Eesti moe-fanaatik. Käin EBS gümnaasiumi Euroopa klassis ja unistan kunagi omada enda moeimpeeriumit. Pea iga oma vabahetke veedan ma midagi õmmeldes,ehitades,meisterdades või tuunides. Esimese asja õmblesin ma 3 aastaselt ja peale seda pole sellest sõltuvusest enam lahti saanud. Kuna viimasel ajal saan pea ülepäeva kirju, et kas mul ei ole mõnda teist kohta peale orkuti kus mu töid ja asju näha saaks siis otsustasin teha endale kaa selle überpopi asja nagu stiiliblogi et kõik saaksid hoida silma mu tegemistel ja loomingul peal (kes soovib muidugi).Postitan ka siia aeg-ajalt mõne tutoriali et saaksite järgi teha:)
Soovin teile kõigile loomingulist mõtlemist ja tegutsemis tahet.
Teie Mari-Liis

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Ceyron Louis

Hi! I'm Marley. I create stuff

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Vaatasin kõiki su postitusi, lugesin kõiki su postitusi, vaatasin kõiki su pilte ja imestasin, khmm peaaegu, et ka minestasin. Lihtsalt, ebainimlikult, ebaeestlaslikult geniaalsed ja lausa lugupidamistväärt teosed ning lihtsalt puhtalt karismaatiline stiil.
    (Ok, panin siin nüüd raskelt targa teksti maha, aga jah:D)

    Ei respect. Tegetl on nii,et ma ise ka väikestviisi üritan midagi teha, aga tavaliselt piirdun kõrvarõngaste tegemisega. Sest õmblusmasinat ma lihtsalt kardan, ja noh, ei tea kuidas õigeid õmbluseid teha jne. Muidu teeks pidevalt riideid ümber ja tuuniks niisama. Teisi asju, nt nagu sina saapaid ja kingi muudad, hallohallohelgisallo, mul pole aimugi kuidas saaks KINGI ja SAAPAID ümber teha, pmst võimatuna näiv värk :D.

    Ja (vist) teises postituses väljendasid sa end pmst Eesti on ikka täiesti paras pommiauk moe poolest, kui väljaspool Tallinnat elad, siis parem ära midagi teistsugust selga panegi, vaadatakse nagu elukat teiselt planeedilt ja noh, Tallinnas tihti on samamoodi. Ja see on ikka paganama tõsi. Täna just koolis, olin pisut teistsugusem kui muidu. Olid kõrgemad kontsad all (leopardimustriga kingad), ja huuled kärtsroosad, ja vene keele õpetajal oli muidugi kohe midagi kobiseda, ala, et mingi pidu on täna või? No issand, kas peab kohe pidu olema, kui tahad natukenegi iseendast vahel teistmoodi riietuda ja välja näha.

    aga see selleks, :D Jälgin su blogi ja imestan edasi. Super, loodan, et kunagi teedki D&G'le, Fendile, Sass 'n Bide'le jne ära :D.

    ReplyDelete
  2. Oi äitääh väga armas kommentaar oli. Tegi kohe seest soojaks:)

    ReplyDelete
  3. issver sussver õpeta mind ka õmblema!!

    ReplyDelete
  4. See on lihtsalt ebanormaalne, kui hästi sa kõike teed, näitasin isegi emale sinu asju, sa ostad kasvõi kaltukast 5 krooniga asja, sa teed sellest suppper ilusa asja! pole sõnu lihtssssalt :)

    ReplyDelete