Aviator

Long time no see fellas!

Nüüd mil väljas sajab pidevalt mingit jama alla ja on pime ( suuresti tänu sellele kellakeeramise idiootsusele mida euroopa nii innukalt harrastab..tänks, tore on elada nagu mutiaugus) ei saa ma kahjuks kuigi tihti aega pilti teha kuna peale kooli koju jõudes on väljas juba nagu kotis. Täna aga suudsin oma jalad kõhualt välja ajada ja ennast kaameraga õue vedada. Pean mainima, et mu sõrmed külmusid kringliks ja ma pidin endale oma kõige lahedamad roosad kindad näpu otsa lükkama. Väljas on tõesti juba naeruväärselt külm ( selles mõttes, et kui välja minnes naeratad külmub see hammaste külge kinni). Õnneks on mul mega sossu aviator vest mille ma inglismaalt kaasa tõin. And yes, I have changed hair. Ma ei viitsi siit alt kommentaare lugeda selle kohta ...miks miks miks ennem oli parem vms aga ma tõesti nägin välja 12-aastane, tundsin ennast kuidagi ebamugavalt ning mul on juuksed liiga jonnakad, et soeng normaalselt vormis püsiks. Ütleme nii, et pikad juuksed kompenseerivad mu vaba-looduslapse meigivaba nägu:D...( jah mul on siin piltidel meik peal :O

Anyway siin piltidel ma kannan
inglismaalt ostetud aviatorit £23,
rootsi H&M teksa retuuse,
enda disainitud ja valmistatud mantlit,
ja laupäeval kirbuturult ostetud saapaid
(pilt tuleb neist hiljem...ma loodan),


jepp jälle loojas






Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Ceyron Louis

Hi! I'm Marley. I create stuff

    Blogger Comment
    Facebook Comment

22 comments:

  1. Sa oled nii ilus tüdruk, et sel pole absoluutselt mingit tähtsust, missugune su soeng parasjagu välja näeb. Peaasi, et sul endal hea ja mugav ja nunnu olla on [x
    Ja see mantel on nunnu.

    ReplyDelete
  2. sulle on ikka ülimalt palju ilu antud ! :)

    ReplyDelete
  3. mulle kaa meeldib aga lugeda oleks ka rohkem tahtnud. taust on väga thumbs up aga lugmist takistab:/

    ReplyDelete
  4. Pikad juuksed on veits paremad minu arust,(:
    Aga jah, ilu on antud sulle!

    ReplyDelete
  5. Kas sa paned neid enda disainitud riideid kusagil müüki ka? See mantel pakub kahtlemata huvi.

    ReplyDelete
  6. Pikad juuksed ja blond värv sobib hästi :)
    Jakk on samuti kena.

    ReplyDelete
  7. Hei , kust täpsemalt selle jaki said ?

    ReplyDelete
  8. Blondid juuksed sobivad sulle ja minu arvates lühikesed juuksed sobisid sulle ka paremini :) Aga noo, igal ühel muidugi oma arvamus :) Peamine on ikka seee et sina ennast oma nahas hästi tunneksid ju. :)

    ReplyDelete
  9. -Jaki sain Primarkist.

    - Ja ütleme nii, et kuna ma kahtlen kas sa mind ka päris elus selle soenguga näinud oled siis nagu sa pole väga pädev ütlemaks kas sobib või ei sobi:D

    ReplyDelete
  10. Sinusugune "blogitar" võiks eesti keele tunde võtta, veidikene kvaliteetkirjandust lugeda või enda sõnakasutusoskust parandada. Kuidagi väikeseks teed meie ilusa keele. Ei mingeid huvitavaid ja tabavaid väljendeid,fraase, võrdlusi või metafoore. Konarlikud laused, stiilivead jne. Huvipakkuv keelekasutus on blogspoti küsitluse järgi kõige köitvam osa lugejale. Järgneb pildimaterjal ja kujundus. Aga samas enamikelt moebeibebedelt ei saagi kirjanduslikku kvaliteeti nõuda.

    Mina käin siin eelkõige pilte vaatamas ja selle funktsiooni sinu blogi täidab- pakud huvitavat fotomaterjali.

    NB!soovitus on ennekõike sõbralik, et muutuksid paremaks.

    Cheers

    ReplyDelete
  11. mina ütleks aga selle grammatika nõudjale vastu, et igalühel on oma sõnavara. Ja blogi on koht kus iga inimene kasutab omamoodi slänge ja muudsäärast. Sinu kirjal ja soengul pole mittekui midagi viga, ma pigem ütleks ma armusin su soengusse, totaalselt :)

    ReplyDelete
  12. Klassikaline grammatika on siinkohal veel eraldi teema. Pigem pean silmas just stiili, mida peaks iga kirjutata jälgima - ükskõik kas isiklikus blogis või kohustuslikus koolitöös. Paratamatult loob ilus keelekasutus intelligentse inimese mulje. Mis puutub slängi, siis on see eesti keele lahutamatu osa ning absoluutselt teretulnud pea igas (va ilukirjanduslikus) kontekstis.
    Tegelt ma üldse ei taha väita, et tulin siia mingit ilusat ja perfektset keelt otsima, selleks on muud paigad ja see ei ole ka moeblogi eesmärk. Lihtsalt sa oled andekas ja tubli, katsu seda lugejatele ka veidi paremini edasi anda.

    ReplyDelete
  13. Kallis Marii:)

    Oled ehk märganud ( ilmselt on see sul kahe silma vahele jäänud),et ma lõpetan päris palju oma postitustest lausega ala ''Vabandan oma kirjaoskamatuse pärast''.( Ma ei salli kirjutamist. Tegelikult ma vihkan seda. Minu jaoks on see raske kuna kodus mul korralikku ja puhast eesti keelt ei räägita. Selleks on segu saksa-, eesti-, ja soome keelest. Ma ei tahaks sissekannetesse üldse midagi kirjutada aga ''lugejad'' nõuavad ( ju siis mõnele meelib mu labane ja kirjaoskamatu tekst). Minu iselooom on vägagi teistsugune ja paljudele vastuvõtmatu. Lauseehitus keelekasutus on minu isiksuse peegeldus.. enne kõike siis kergelt irratsionaalne nonsense ja nö konarlik tekst. Ja ma olengi teiste jaoks sageli mõistmatu aga ega see ei tee minust ebaintelligentset inimest )

    Minu blogi ongi eelkõige mu disaini promomiseks. See ei peagi olema sulle meele jäerel. Sinu arust ma kirjutada ei oska...Jah kahju. Õnneks arvavad mu õpetajad teisiti ja siiani olen oma preemiad kätte saanud. Lihne, kui sulle ei meeldi, ära loe. Ma ei sunni siin kedagi:) Eks ma siis võtan su nõu kuulda ja üritan ennast parandada aga ma suurt ime ei luba. Ma tõesti olen kehv sõnaseadja. Ma tean ja ma tunnistan seda.

    Sulle annaks ka nõu. Lihvi oma pöördumist teiste inimeste poole. Kui sa tõsti ei mõtle mitte midagi solvavat öelda siis tee seda nii, et see kellelegi haiget ei teeks ega teda ära ei ehmataks. Pole tähtis, mida sa ütled, vaid kuidas sa ütled. Mõnitavat ja ironiseerivat kõnepruuki pole küll vaja kelllegi kriitika jagamisel kasutada, jätad ainult endast halva mulje.
    Loodan, et mõistad mind:)

    ReplyDelete
  14. Ma nägin Sind täna Teeviidal ja vaba-looduslapse näga sul küll polnud.. Meiki oli ikka näha, aga Sulle just sobis see.

    ReplyDelete
  15. No ega ma sellisele üritusele ju ilma meigitia ei lähe kedagi esindama...peaksid ikka oskama vahet teha kas tegu on avaliku südnmusega või vabas vormis üritusega:)

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  17. Mis nüüd ei tohi enam meikida ka, kohe tullaks feigiks ja ma ei tea kelleks tembeldama? Eijah, üle pingutada ei maksa, aga pisut meiki ei tee ju halba. Eriti kui on mingi sündmusega tegemist.
    Super juuksed sul muidu, tüdruk :). Aga ausalt öeldes, meeldis mulle kõige rohkem sul jet-black toon. Guidette välimusest oli asi kaugel, pigem meenutasid mulle Megan Fox'i/Angelina Jolie'd. Aga blondina oled samuti kaunis, ilmselgelt sulle sobivad kõik toonid.
    Väga hea blogi sul muidu, super andekas oled, jätka samas vaimus!

    ReplyDelete
  18. Mulle Sa meeldid, SInu jutt, pildid, uus soeng. Ja ma naudin Sinu sissekandeid siin.

    ReplyDelete
  19. küsimus et mis värvi su silmad on?;)

    ReplyDelete
  20. Helesinised...vägaväga heledad...nagu ufol:D Nii et jah mul on tumedad läätsed...don't ask why I have already explained that :)

    ReplyDelete
  21. ma lihtsalt fancyn neid juukseid, eriti värvi + outfit ka armas

    ReplyDelete