My boots.

Tahtsin Teile näidata oma vahvaid saapaid, mida ma nii väga armastan. Kõige mugavamad asjad, mis mul on. Pole vaja Võsa Petsi kombel mingit kruusa kummiliimiga talla alla kleepida, sest need on nagu naastrehvid, hoiavad libedaga ilusti teel ( nii et kui te näete mind tänaval koperdamas siis mul ilmselt pole neid saapaid sel hetkel jalas). Ma sain need kullakesed Telliskivi kirbuturult täiesti uutena 50.- eest. Ja teine lemmik asi on mu hele-neoonroosa beanie. Ei mäleta täpselt kust ma selle soetasin aga ilmselt oli ka see odav. Miks ma tegelikult oma postitustes piltide alla hinnad kirjutan on näitamaks inimestele, et olla stiilne ja isikupärane ei tähenda, et pead kulutama metsikuid summasid disainer riietele ( kuigi ma jumaldan disainer riideid. Eriti Eesti disainerite omi. Ostke Eesti disainerite loomingut! See on targalt shopingule kulutatud raha.) Tuleb hoida silmad kõrvad lahti ja vaadata ringi. Olla õigel hetkel õiges kohas ja kasutada head võimalust.




Jepp, sama pilt uuesti aga mulle meeldib see üksikuna.

Tunduvad pildilt kuidagi eriti lahmakad. Tegelikult on armsad ja pole 45 suurus vaid 37. Imeliku nurga alt pildistasin. Proovin tulevikus need laivis pildile saada siis peaksid nad rohkem tegelikusele vastavad välja nägema. But I hope You get the point.

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Ceyron Louis

Hi! I'm Marley. I create stuff

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. nii mehelikud tunduvad:D ise nii nunnu roosa

    ReplyDelete
  2. No ausalt öeldes ei oska ma praegu stiilsematele jalanõudele mõeldagi...musti tanksaapaid tahaks kh

    ReplyDelete
  3. Mul on samasugused saapad, ainult mul veidi pruuni soonikut ka... aga siiamaani pole julgenud nendega kuskile minna. Siit sain aga inspiratsiooni ja juba järgmine nädal katsetan ära.
    Nõme on olla sõltuv teiste arvamusest.. :/

    ReplyDelete
  4. Mulle lisab enesekindlust juurde veel see, et minu kooli poisid on ka need saapad endale avastanud. Et ma pole vähemalt ainus ( kuigi ega see eriti ei huvitanud kuna ma olin nagu nii koolis esimene). Ma kannan neid veidi haremi lõikeliste teksadega. Näiteks nendega, mis ma Moešopingult soetasin. Tavaliste skinny jeansidega on ka lahedad. Ja kui neile veel aviator jakk lisada siis on superrrr!

    ReplyDelete
  5. HEi, kust need saapad omale soetasid? Täiega vinged on :)

    ReplyDelete
  6. Mmm kirjutasin postituses ka, et Telliskivi kirbuturult:)

    ReplyDelete
  7. ma tahan sinult isiklikult küsida, et kas sul ongi nii sirged juuksed ja et kas sa oskad soovitada mis vahenditega saaks juukseid sirgemaks, mul on mingisugused babyliss lokitangid milesse kuuluvad ka sirgendaja plaadid, aga need ei aita eriti, et kas sa oskaksid soovitada millega saab veel juukseid sirgeks peale nende lokitangide?

    ReplyDelete
  8. Mul see juuste ''sirgus'' sõltub sellest kuidas nad kuivavad. Aga jah, ikka sirgendan. Nende lokitangi asjadega ei saagi jukseid sirgendada normaalselt. Ma soovitan tee üks investeering ja osta korralik sirgendaja. Selline, mis midagi teeks kah aga ei rikuks nii väga juukseid (mitte need kõige odavamad ala 100.-). Ütleks umbes 500 kroonine ( ma ei jaga neid eurosid ikka üldse). Kindlasti kasuta juustel kuumakaitset!
    Ja näiteks, kui juukseid korralikult niisutada ja kuivamise ajal õrnalt harjaga kammida on nad kah sirgemad ja siis on ka lihtsam neid pärast sirgendajaga siledaks triikida:)

    ReplyDelete