Ballerina




Kõigil on olnud lapsena unistusi millegist või soove midagi teha osata. Mina tahtsin balletti tantsida ja trumme mängida. Kahjuks ei saanud neist kumbki teoks, aga unistused jäävad ja ega neid ei pea maha matma. 


Millest Teie lapsena unistasite ja kas need täitusid? 

Olen alati endale belletiseelikut tahtnud ja nüüd kui ma lõpuks asja kätte võtsin ja endale tutipäevaks roosa tutu tegin, läksin pisut hoogu ja tegin teise veel.  Idee poolest väga lihtne ise valmistada ja kuna juba on soovijaid, siis üritan ka tutoriali teha.

Teine hetke lemmik asi on krunn. See on super, sest annab nii palju vabadust ja ei pea juustega pidevalt mässama ja näeb muidugi väga hea välja. Hommikul teed soengu pähe ja see kestab õhtuni. Krunne on väga palju erinevaid aga minu lemmikud on selline perfectne baleriini krunn ja pisut lohakas printsessi bun. 

Nüüd kuidas teha üks ideaalne krunn? Seal pole mitte midagi rasket ja selle looki jaoks kasutasin ma bun shaperit. See on selline sõõriku sarnane asi, mis pannake krunni sisse, et anda sellele ilus ümar kuju. 


Välja näeb see, siis selline. Enda oma ostsin Inglismaalt, aga Eestis müüakse ka neid kindlasti. Tasuks vaadata näiteks mõnda juuksuritoodete poodi ( Tallinnas näiteks ProKapitali või Rotermanni kvartali omasse), aga väga võimalik, et neid leidub ka tavalistes poodides kusagil juuksekummide juures. Veel lihtsam võimalus on võtta üks vana sokk ja sukapüksid ning nendest ise endale üks sõõrik meisterdada. Tutoriali leiad SIIT. ( Tumedate juuste korral kasuta tumedaid sukapükse)

Väga super juukselakk. Hoiab tugevalt kõik paigal ja kui näiteks lokke teha, siis on kõik endiselt loomulikult liikuv ja mänglev.  Soovitan soojalt!

Suuremat shaperit kasutades saad veel võimsama krunni. Huuussshh nice!


See on killuke minu täitumata unistusest. Mulle meeldib ennast aeg-ajalt kellekski teiseks riietada ja see oligi nagu väike dress up game.
(Sorri, et nii palju sarnaseid pilte, aga mulle väga meeldis see sessioon.)

Mõned tutorialid, kuidas endale mõnus krunn teha! (Esimene on parim.)


 



Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Ceyron Louis

Hi! I'm Marley. I create stuff

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Vau, avastasin su blogi alles täna ja ei saagi siit enam ära, lihtsalt SUPER!:)

    ReplyDelete