Halloween Giveaway: Last of Us Remastered!




Halloween on kohe kohe uksele koputamas ja mõtlesin, et kuigi meil Eestis seda eriti ei tähistata võiks siiski korraks pulsi üles võtta ja natuke zombisid tappa.

Järjekordne FB giveaway PlayStation 4 fännidele.

Seekord annan ära ühe The Last of Us : Remastered PlayStation 4 promo koopia.

Tegemist on küll juba üpriski vana mänguga (2014), kuid see on siiani üks parimaid ja kõik kellel see mängimata...well you my friends ARE MISSING OUT!


Osalemiseks kliki SIIA ja uuri, kuidas võita.


Tegemist on ühe minu lemmikuga.  Lugu, mille see mäng jutustab on väga sügav ja ilus. Mitu korda pidin mängu pausile panema ja mõtlema '' What da hell just happend...'' Kui lisada veel mõned väiksemad südameatakid ja pidevalt põrandale lendav pult võib juba kergelt aimu saada, et tegu pole miski tertise vaid full on action-adventure survival horror mänguga. The Last of Us on võitnud üle 200 Game of The Year auhinna.

See räägib postapokalüptilisest maailmast, kus levib inimesi zombideks muutev fungus...seen. Jah seen. Kõlab küll naljakalt, kuid seda vaid seni kuni sa ühega neist zeenbidest kohtud. Vähesed ellujäänud üritavad kuidagi elus püsida ja valitsus, kui selline põhimõtteliselt ei eksisteeri. Loo kangelased on väike badass plikatirts Ellie ja regular badass Joel. Koos asuvad nad teele, et täita missioon-viia Ellie Salt Lake City'sse (ei saa öelda miks, sest *spoilers*).

Mängul on ka online multiplayer, kuhu saab liituda kuni 8 mängijat.


Kõik neiud, kes te ei kannata, et teie mehed diivanil ''lösutavad'' ja mänge mängivad. Teile ütlen ma nii palju, et see ei erine just kuigi palju filmi/seriali vaatamisest või mõne põneva raamatu lugemisest. Neil on oma lugu ja mängud annavad võimaluse sul ise seda läbi elada. Kogeda mõnda uut maailma ja ennast argielu muredest ära lõigata. See, mis võib tunduda arutu tapmisena ja n.ö ajaraiskamisena ei erine just kuigi palju sinu Gossip Girl'i fänluse või mõne muu seebika vaatamisega. Asi on elamuses, see on põnev ja kaasa haarav, täpselt nagu film. See mäng siin on sõnaotseses mõttes work of art.
 KÜLL AGA,
kui videomängud hakkavad segama perega koos veedetud kvaliteetaega või muutub olukord mingil muul moel kahjustavaks, siis muidugi tuleb asjaga tegeleda ja abi otsida. 
Aegajalt reaalsusest põgeneda on okei, aga sinna ''elama jääda'' ei ole.

Põnevaid elamusi ja head loosiõnne!

                                                                                                   Marley!










Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Ceyron Louis

Hi! I'm Marley. I create stuff

0 comments:

Post a Comment