Home alone


Nii siis olin eile õhtul üksi kodus. Parajalt laisk ka, et kusagile välja liikuda ei viitsinud vaid hakkasin jälle oma asju nokitsema nagu ikka. Leidsin ühed vanad prillid, mis on suht out of style ja paar neeti, veidi pitsi ja natuke ketti. Panin kõik kokku ja välja tulid sellised asjad. ( PS: nendest näeb suht hästi läbi, nii et see posti otsa kõndimise nali unustage ära:D) Nüüd tuleb vaid mingit moeshõud või asja oodata, kus selliseid ilma suurema viltu vaatamiseta ka kanda saab. Eesti on siiski endiselt natuke kommunistliku mõttemaailmaga inimeste valduses, et kõik peavad olema ühesugused ja teistsugune on imelik. Tegin ka väikese kanaarilinnu, mida saab kanda nii prossina õlal kui peapaelaküljes (plaanis on teha ka veel sarnane paabulind, kuid pragu polnud mul muud värvi sulgi kodus). Mõtlesin, et see võiks olla asi, mida keegi sooviks järgi teha ja kuna see on piisavalt lihtne selleks, siis tegin ka väikese tutoriali. Tundub vb raske, kuid tegelikult on lihtne:
 
Sul läheb vaja:

*Valgeid salfrärikuid(võivad ka olla seda tooni milliste sulgedega katad keha),
*Niiti,
*Kuumaliimi püstolit,
*Kääre, 
*Sulgi, 
*Kahte musta pärlikest silmadeks , 
*Kuldseid pärleid(võid kasutada ka nt litreid, kette , pärliribasid)
*Kuldset värvi paberit v fooliumit

Tee nii:


1.) Võta salvrätikust tükike ja tee sellest pall millest tuleb linnu pea. Siis pane see teise rätiku sisse nii nagu pildil näidatud.

2.)Anna linnukehale kuju hakates niiti ümber paberi nutsaka keerama. Mida tugevam keha tuleb seda parem. Tõmba niit pingesse, et see jääks tugevam. Kui mõni koht jääb liiga kitsas, siis pane sinna salfakat juurde ja keera jälle niidiga kinni.


3.)Kui oled linnu keha valmis saanud tee talle ka tiivad..need võid teha nt paksemast paberist v õhemast papist.


4.)Kata linnu keha sulgedega. Alusta kõhu alt ( mitte nagu mina seljalt) Kata sulgedega ka tiivad. Suled kinnitad kuuma liimiga. ETTEVAATUST! Liim on väga kuum.


5.)Saba võid teha lihtsalt sulgedest või lõika saba jaoks veel üks ristküliku kujuline tükk paberit  (  nii saab lopsakama saba). Saba sulgedega( vali ise missugused suled sobivad saba jaoks ja kuidas neid panna ... lase fantaasial lennata)kinnita saba liimiga linnu külge.


6.)Võta kaks musta pärlit ja pane need silmadeks . Seejärel tee fooliumist või kuldsest paberist nokk ja liimi ka see linnu külge. Seejärel ma kinnitasin ta seljale kuldsed pärlid ja panin kõhu alla haaknõela millega saab teda kinnitada.
Põhimõtteliselt on su linnuke nüüd valmis. Kui mõni koht jäi segaseks siis küsi. Aitan meeleldi:)

Ps! Vabandan oma metsikute kirjavigade paraadi pärast:D

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Ceyron Louis

Hi! I'm Marley. I create stuff

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Supperluxid asjad ikka ja need pitsiga kaetud päikeseprillid..oeh..ma olen armunud :D väga andekas

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Ma leidsin ühe tuleva moeshow kohta infot, ehk on hea idee seal osaleda.. http://hippar.yolasite.com/regamine.php

    ReplyDelete