Cut

Kuna mu pikendused olid omadega suht läbi siis võtsin ma need ära, ma polnud mitu aastat juukseid lõiganud ja otsad olid ülemõistuse katkised siis pidingi neid kärpima. Ilmselt on see kõigest vahepeatus. Mõne inimese muudab lühike soeng paar aastat vanemaks, mõnda paar aastat nooremaks kuid mina näen sellega välja reaalselt 12 aastane. Ehk siis lasen mõndaaega oma juustel puhata pikendustest. Aa jaa värvisin ka paar tooni heledamaks.

-*Lisatud- kuna mõned inimesed siiani armastavad ainult pilte vaadata, siis ma kordan uuesti. Mul olid ennem pikad juuksed ja ma lõikasin need lühikeseks...tundub loogiline ju?

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Ceyron Louis

Hi! I'm Marley. I create stuff

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Väga kift muutus! Ootan teisi pilte ka su uuest soengust :)

    ReplyDelete
  2. Sellelt pildilt paistab küll superlahe :)

    ReplyDelete
  3. isssand, ma teadsin, et sul on pikendused, aga ma ei arvanud, et sul päris elus nii lühikesed juuksed on, aru vähemalt ei saanud. Aga muidu väga ilus :)

    ReplyDelete
  4. kallike sa pole nagu 12, just nii kena on minumeelest!!:)

    ReplyDelete
  5. Kuna sa muidu neid pluuse müüma hakkad vms ja palju umbes maksavad? :) [ülinumpsik soeng]

    ReplyDelete
  6. ...Eeem (Krissu) nagu ma juba kirjutasin mul ei olnud nii lühikesed juuksed vaid ma lõikasin need nii lühikeseks. Mul olid juuksed umbes 5-7 cm lühemad kui pikendused.

    ReplyDelete
  7. hah, endalgi olid vööni juuksed, aga otste pärast pidin u abaluudeni lõikama. ja täpselt sama case: kõigi arust väga kena, aga mulle tundub nagu oleks tegu 10ne aastasega. vähemalt on hea kerge nüüd :D
    aga väga mõnus blogi ja looming :)

    ReplyDelete