Paradise Garden

Nägin kurja vaeva, et endale sobilik heegeldatud triks leida, aga kõik mis leidsin olid, kas nii kallid või mingi imeliku kujuga. Ma ei tea kuidas minu lapsed kunagi käsitöötunnid üle elavad, kuna ma ei oska ei kududa ega heegeldada. Kunagi pidin koolis kuduma ja siis tegin isale käpikud. Nüüd kasutab ema neid teekannu soojendajatena (Ei see polnud nali. Ma võtan igal hommikul kooli teed kaasa ja enne pean kannu üksteise sisse pandud kinnastest välja pigistama). Need tulid niii suured ja lötakad, et isa oleks võinud neid mütsidena kanda.
Mõtlesin ka emale vardad kätte sokutada aga siis oleks mu trikoo olnud nagu karupüksid. Lõpuks tuli aga appi sõber Loovus ja koos mõtlesimegi välja, kuidas vanadest pükstest selline trikoo valmis meisterdada. Need olid sellised suured hipi püksid. Proovisin nendest midagi lahedat teha aga kohe esimese korraga ei õnnestunud. Ostsin kaltsukast 20.- aga ei pea ilmtingimata pükstest tegema. Ükskõik mis heegeldatud mustriga asi sobib. Hiljem tuleb ääred kõik käsitsi üle teha ( Jube tüütu töö).
See sinine kardigan on üks mu lemmik asi, millega kodus ringi hõljuda. Nii suur ja mugav.
Pildid tulid seekord kuidagi eriti hea valgusega. Ärge nüüd küsima hakake, millega ma selle valguse selliseks sain :D Päike lihtsalt armastas mind täna.

   Rings : H&M /  Cardigan : BikBok
Swimsuit : self made

Tegelikult ma neid kumme sinna ei pannudki, kuna  polnud vaja. Aga algosakestena nägi see siis välja selline. Võib teha ka täiesti tavalisest riidest.

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Ceyron Louis

Hi! I'm Marley. I create stuff

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. Kuidas nõnda head figuuri hoiad?=)

    ReplyDelete
  2. :D söön kõike mis ette jääb.

    ReplyDelete
  3. superkena trikoo!!:) ja pildid ka ülikenad, jätka samas vaimus!!:D

    ReplyDelete
  4. kuidas sa trikoo tükkidel ääred tegid ??

    ReplyDelete
  5. - Ma tänan :)

    -Käsitsi õmblesin.

    ReplyDelete
  6. Trikoo on väga kena ja huvitav :) ( ma heegeldasin ka analoogse trikoo mõni aeg tagasi endale http://kriuks2.blogspot.com/2011/04/suvi-pole-enam-kaugel.html ).
    Ja pildid on sul tõesti hea valgusega ja mõnusad vaadata :)

    ReplyDelete
  7. Ma ei teadnud kuhu mujale Sulle seda kirjutada, aga kas väike varikonto: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002251686659 ?

    ReplyDelete
  8. Hey Marley :)
    Very beautiful swimsuit. Great !
    Could you describe how to make it ? maybe you could make the lesson ? would be very nice :))

    ReplyDelete
  9. Pildid on ikka superkenad. Seoses sellega tekkis huvi, et kas sa teed ise kuidagimoodi neid pilte või on sul isiklik fotograaf?

    ReplyDelete