Faux Bob and Shananigans

Võtsin pikendused ära ja lasen oma juustel pisut puhata. Aga nüüd ma ei oska nendega midagi peale hakata. Võtsin siis YouTube'i appi ja proovisin, mis nendega teha annab.

Victoria's Secret Hair
Lokit võtavad pikkus maha, aga sellised nad mul siis nüüd on arvestades sellega, etma lõikasin nad kuklani ja peale seda olen veel 3 korda otsi trimminud.

Faux Bob minu uus lemmik!

Ja siin on tutorial:

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Ceyron Louis

Hi! I'm Marley. I create stuff

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Palun palun palun paluuuuuuuuun räägi sellest, kuidas ja kus ja millega sa oma juukseid VÄRVID! Olen megapikkkkka aega juba üritanud sarnast tooni saada, nagu sul. Aga ei julge ise väga katsetada, juuksuri juures on kah alati asjad kuidagi heledamalt välja kukkunud. HELP MEE :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oeh, noh sellega on keeruline. Ma pole üle aasta juba juukseid värvinud ja viimane kord, kui värvisin, siis tumedaks, sest juuksed pleekisid heledaks. See värv millega mina värvisin, ei jää sinul ilmselt sama tooni, sest meil ei pruugi olla sama juukse toon. Sedasi on hästi raske/võimatu kuidagi aidata. Mina olin veidikene heledam, kui ma praegu olen ja värvisin ennast tumedamaks. Siis andsin alla ja nüüd on see värvitud osa pm välja kasvanud ...veidikene on veel juuste otstes järgi, aga üle jäänud on enda toon. Toon mis mul juuste otstes on, erineb kõvasti sellest mis värvi mu juuksed pealt poolt on.



      Kuna sellest on nii palju möödas ja ma katsetasin umbes 20 erineva värviga, siis tõesti kahjuks enam ei oska öelda millisega, ma lõpuks selle tulemuse sain, aga ma üritasin lihtsalt võimalikult enda tooni saada.


      Kindlasti loomulikuma tulemuse saad, kui sa ei värvi juukseid üle pea, vaid triibutad. Siis jääb tulemus loomulik. Rohkem sind kahjuks aidata ei oska :/

      Delete