300!

Aitäh, Aitäh, Aitäh, Aitäh, Aitäh, Aitäh, Aitäh, Aitäh, Aitäh Teile kõigile kes mind selle poole aasta jooksul toetanud on ja followerideks hakanud. Te ei tea kui palju see mulle tähendab.

Nüüd paar pilti kaa. Tegin eile väikese sesiooni ja vabandan väga et need pildid nii kohutavad on. Nagu ausalt harilikult ma teen umbes 100 pilti ja siis nende seas on vähemalt 7 enam vähem ''normaalset'' võtet aga eilne oli Katastroof! Ma ei hakka valetama ma tegin 465 pilti ja nendest polnud mitte ühtegi sellist, mis mulle meeldinud oleks. Lõpuks suure surmaga suutsin välja valida kaks. Need on jubedad ma tean. Näo pilt on uimas ja teisel võttel olen nagu mossis väike laps kes ei saanud kommi ( aga teised olid veeel hullemad).

Proovisin ükspäev mütse pähe, mida mul on hullu pööra palju ( umbes 50? või rohkem..hmmm ei tea) ja avastasin et ükski ei sobi. Siis turgatas pähe, et mul pole ju tukka enam. Nii siis võtsin käärid kätte ja lõikasin tuka. Tegelikult ei muutunud mu soengus eriti midagi. Ma saan juukseid kanda täpselt nii nagu varemgi lihtsalt nüüd üks võimalus rohkem ja mütsid istuvad kaa paremini. Mu lemmik müts on see Charlie Chaplini must kübar.
Nüüd aga need ''ilusad'' pildikesed mu viimasest leiust...enjoy:)

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Ceyron Louis

Hi! I'm Marley. I create stuff

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Võiksid sa äkki nende pükste http://4.bp.blogspot.com/_mu9poyq6nCs/TE3Mmi5yKoI/AAAAAAAAAXM/DVbJeCpeg08/s400/P7231278.JPG tutoriali teha? :)

    ReplyDelete
  2. Millist juuksevärvi kasutad?:P

    ReplyDelete
  3. jee ma nii õnnelik su uue postituse üle:)

    ReplyDelete
  4. Nii ütlen veel ühe korra.. ei saa kahjuks seda tutoriali teha kuna pole lõiget. See ei käi kõigil päris nii, et joonistan pildi ja siis kõik oskavad kohe teha. Selleks on teil ilmselt täis pikkuses lõiget vaja ja kuna mina õmblen asju ilma lõigeteta siis pole mul seda kahjuks enam kusagilt võtta.

    Kasutasin kolm kud tagasi mingit garnieri naturaal tuhk blondi. Nüüd pole enam värvinud.

    Tore kui meeldib:)

    ReplyDelete
  5. issand sa näed nii hea väljaaaaa!!!;))))

    ReplyDelete
  6. Sa oled isiklikult minu (ja ma usun, et mitte ainult minu)stiiliikoon! Imetlen Sind juusteotsest varbaotsteni välja! Tuult tiibadesse Sinu tulevastesse tegemistesse.

    N.B! Ära muretse oma piltide pärast kogu aeg:D, Sa näed võrratu ja stiilne välja kõikides poosides ja kõikide näoilmedega!!!

    ReplyDelete
  7. leidsin just su blogi ja tahtsin kysida, et kas sa myyd ikka oma riideid ka? K6ik on super-super kenad, oled geenius, et paarikymne kroonistest kangastest midagi sellist luua oskad, mis näeb välja nagu myydaks neid poodides ikka väga korraliku summa eest! Tahaksin, et endalgi oleks seda ANNET ja viitsimist midagi ilusat ise luua, ma pigem shoppaja tyypi :D Aga samas, ega sinusuguseid vist kogu aeg ei synni :)
    (ps miks sul poe v6imalik anon'ina postitada? Ei tahtnud oma andmeid siia jätta :D)

    ReplyDelete