Violet Gems

Hei kallid blogitajad!

Mul on teile hea meel teatada, et tulemas on ''Moešoping'', mis toimub Rotermanni kvartalis 12.detsembril 2010, mis on glamuurne ning nooruslik üritus, kust ei puudu kirbuturg, minu moeshow ning võimalus soetada endale ka originaalseid disainerehteid ja – riideid (neid küll seekord teistelt disaineritelt näiteks nagu Liina Stein. Kirbuturul on võimalik ka ise asju müüma minna ( ma ei tea kas sinna enam vabukohti on aga proovida tasub ikka). Selleks uuri ''Moešopingu'' blogi : moesoping.blogspot.com

Ürituse FaceBooki lehte uuri SIIT

Nüüd siis kollektsioonist. Kuna sain kutse viimasel hetkel siis pidin täna oma aju täiskiirusel käima lükkama. Mul on hetkel 5 päeva aega neli võibolla isegi viis komplekti otsast lõpuni valmis teha ( nagu mina ikka iga kord enne moeshowd).

Inspiratsiooni sain ühelt kaelakeelt, mille pildi kusagilt blogist leidsin. Minu jaoks on see kõige ilusam asi maailmas (võiksin seda päevad läbi vaadata). Just sellest kaelakeest inspireeritud toone ma oma uues kollektsioonis kasutangi.
Ma olen see aasta kuidagi eriti jõulumeeleolus ja sellepärast ongi mu looming seekord pisut jõulu hõnguline.

SNEAK PEAK:


Modellidele tahan pähe meisterdada yarn wigsid ehk lõngast parukad aga ma kardan, et ma ei raatsi niipalju raha punase lõnga peale kulutada. Veel lasen ma neile näkku maalida tedretähnid ( mis on minu arust üüüber lahedad asjad, nii et ärge põdege neid vaid kandke uhkusega!!!)

Kui kellegil on kodus palju punast lõnga, mida ei kasuta siis anneta see vaesele moekunstnikule (A) :D...vastasel juhul pean ma mingi muu mooduse leidma....hmm punaseks värvitud mopp?...See tuleks vist veel kallim. Igal juhul tulge KÕIK kohale kaasa elama ja ilusaid asju soetama!!!







Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Ceyron Louis

Hi! I'm Marley. I create stuff

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Soovitan osta mingid odavat heledat lõnga ja selle riidevärviga punaseks värvida.

    ReplyDelete
  2. Mmmm see liiga tüllikas+odav hele lõng on sama kallis kui punane nii et pole erilist mõtet...ja õnneks ma juba leidsin suure toki lõnga:)

    ReplyDelete
  3. Aga kui Sa ostaksid karnevalipoest need parukad, mis on tehtud nagu jõulukarrast? Veidike läikivad ja sätendavad on, aga kindlasti päris head. Ehk ka Tiimari'st leiab neid. Ning kindlasti astun läbi sealt Moešopingult.

    ReplyDelete
  4. Mmm eip tähtis on ikkagi hoida mingitki maitseksut ja karnevali poe asjad pole kahjuks eriti maistekad ja ma juba juba sain lõnga, nii et pole probleemi:)

    ReplyDelete
  5. Ahjaa ja kusjuures ma ise ka ei tea millal see üritus pidhta hakkab seal ..Tean ainult seda millal mul proov on.

    ReplyDelete
  6. Lõnga kohta veel nii palju, et võid kaltuskast osta punaseid kampsikuid kokku ja siis neid harutada (nt Humanas on praegu sooodukad), kui puudus peaks tulema ;D Aga amazeballs, mis joonistamis-skillid sul on :O

    ReplyDelete
  7. ma tahtsin ka just kavandite peale pöidlad püsti tõsta, vääääga hea käega paistad olevat. kas millalgi on lootust veel "kripseldusi" näha;D?

    ReplyDelete
  8. Sellist laadi kritseldusi teen ma harva:D mul on teistsugune stiil sirgeldada ja sodida...t-särkide pealt on ehk näha:D

    ReplyDelete