The Time Machine



Kõigepealt tahan ma Teile kõigile soovida ILUSAT LOOMINGULIST JA TEGUDE ROHKET UUT AASTAT!!!!

See värgindus on minu aastavahetuse kostüüm. Lisaks sellele, et see näeb päris pilkupüüdev välja on sellel ka point. Nimelt meisterdasin ma oma vanadest lapsepõlve mänguasjadest ja niisama igast kraamist, mis siiani kogunenud on ja mingitki moraalset väärtust omavad, kokku endale vesti ( see on rohkem nagu mingi rinnaplaat vms, kuna seljatagant koosneb ainult rihmadest.) Igal vidinal, mille ma sinna õmblesin on oma tähendus. Seal on näiteks Flintstones'idest tuntud Salma, kes hoiab käes õnge, mille otsa on ''püüdnud'' suure südame (väga raske küll välja nuputada, mis see tähendab :D ) või see roheline ''Party Robot'', millel ühes käes kandik jookidega ja teises diskokuul. Lubasin ka, et hakkan uuel aastal tervislikumalt toituma, kuna minu burgerimaania ületab juba kõik piirid ja selle jaoks ripuvad seal pisikesed ripatsid- porgand ja kurk. Minu lapsepõlve lemmik mänguasi tamagotchi ( muidugi miki oma, sest ma olin suur miki fänn) sümboliseerib mängulisust, mida ma 2011 aastalt ootan. Suutsin isegi välja urgitseda oma esimese laste tikkimiskomplekti nõela ( see on kollane ja plastikust ja ma ei kasutanud seda kordagi, sest selles vanuses oskasin ma juba päris nõelaga tikkida :D ).
Veel on seal väike roheline kilpkonn, kes tatsab mööda kuldset teed üles poole. See sümboliseerib hariduse omandamist. Kõiki jubinaid ei jaksa üles loetleda. Eks te uurige ise, mis ma sinna külge kõik nikerdasin. Täna õmblesin veel mõned litrid juurde.
Sarnasied asju teen ma ilmselt veel , sest mulle hakkas see nii väga meeldima. Algul pidi sellest kaelakee tulema. Mõtlesin, et võiks ikka natuke suurem olla ja siis veeel suurem ja veel suurem kuni lõpuks oligi vesti mõõt käes. Järgmiseks võiks olla näiteks lippudega , kuhu on õmmeldud kõikide riikide lipud, kus ma reisinud olen või siis meigi vidinatega kaetud vest.


Muud juttu ka. Üks päev värvisin juukseid, sest enda omadel oli värv maha kulnud ja eriti kollakaks tõmbunud. Võtsin kõige hallima tooni, mis poes oli. Panin pähe. Ootasin. Ootasin liiga kaua ja siis oligi tulemus täiesti sammalhabe roheline ( vähemalt toa valguses), sest kõik teavad neljanda klassi kunstiõpetuse tunnist, et kui segada kollasele sinist, siis saame rohelise :D. Aga õnneks mingi ime läbi juba peale ühte pesu muutus toon normaalseks või vähemalt normaalsemaks.


Ausalt see oli kõige normaalsema näoga pilt ja ikka on imelik.
Kõrvas ripuvad flamingod, mille ostsin Moešopingult kauna käest 50 KROONI eest ( oeh kui hea oli seda veel võibolla viimast korda öelda).

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Ceyron Louis

Hi! I'm Marley. I create stuff

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. ma niii kadestan su juukseid! sa oled super ilus ja see vest on väga nunnu :)

    ReplyDelete
  2. sellel pildil ei saa küll midagi kobiseda su meigi /töötluse või näoilme kohta, väga kena :) jätka samamoodi!

    ReplyDelete