The Sun illuminates...

Mu silmad päikesevalguse käes. ( Jah mul on peopesas sünnimärk)

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Ceyron Louis

Hi! I'm Marley. I create stuff

    Blogger Comment
    Facebook Comment

16 comments:

  1. Super ilusad silmad!
    Aga mul on sulle üks idee/küsimus- Kui sa blogi pidama hakkasid, kas siis teadsid, milline muutus sind ees ootab paari kuu pärast(ehk siis n.ö krohvinäost normaalseks :D:D:D , vabandust, ma ei oska paremini kirjeldada!) ?
    Või see oli põhimõtteliselt see, et hommikul ärkasid ja siis oli, et ma ei taha enam 'vana' Mari-Liis olla??
    Võiksid teha teema sellest, kes sind inspireeris, kuidas inimesed sinusse alguses suhtusid/kuidas praegu, kas oled kaotanud oma sõprusringkonnast kedagi tänu sellele jne.. Ma loodan väga, et sellist teemat olemas pole.. Ise küll ei näinud:)) Kui sa teemat teha ei soovi, võid vabalt siia kommentaaridesse ka rääkida sellest

    ReplyDelete
  2. Kohutavalt kenad silmad tõesti!

    ReplyDelete
  3. Mul on täpselt samas kohas sünnimärk. Indias pidi see vist raha või õnne tähendama.. :)

    ReplyDelete
  4. Peopesas olev sünnimärk pidi ohtlik olema ja see tuleb lasta eemaldada. Arstid räägivad nii.....

    ReplyDelete
  5. väga väga ilusad silmad :) aga üks küsimus - kus poodides (kaltsukad oleksid isegi rohkem teretulnud, armastan seal ringi tuulata) oleks odavaid ning ilusaid tekstatagisid? sinu pildiga tuli see küsimus meelde, ootan vastust :)

    ReplyDelete
  6. - v2ikemargot - Teen siis sellise postituse õigepea :)

    - Kats - Ma loodan, et ma siiski jään ellu :D

    - sassu - Noh näiteks humanast...rohkem ma ei tea:D Ei tea kus mujal talinnas veel kaltsukaid oleks, mis asuvad normaalses kohas kuhu saab ligi ja ei pea saja asjaga trippima.

    ReplyDelete
  7. jah, ma olen ise ka humana poolt, kuid kas igas humanas on lahedaid asju? kaupsi juures minumeelest ei ole erilist midagi. stockmanni juures pole ma veel käinud, aga kas sealt on lootus midagi leida?
    aga ps - ootan sinu tehtud asjade pilte ja õpetusi (uusi) AITÄH :p

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. Noh, lihtsalt mainisin seda sellepärast, et sõbranna käis hiljuti nahaarstil, samas kohas oli sünnimärk. Seal öeldi et peopesas ja jalatalla all asuvad sünnimärgid tõesti on ohtlikud ja need tuleb eemaldada sest nendest võib väga lihtsalt areneda edasi vähk.
    Niiet see ei olnud kadedus sellepärast, et mul endal ei ole seal seda vaid lihtsalt sõbralik soovitus mida tegelikult tuleks tõsiselt võtta.

    ReplyDelete
  10. Ilusad silmad on tõesti sul:) Aga mind huvitab kust kohast sa pruune läätsesid oled muretsenud muidu? Ja kas sul ei ole probleemi, et oma värv paistab päevavalguses välja pupilli juurest?

    ReplyDelete
  11. Ei tea, ise käisin ka arstil enda sünnimärgiga, sest keegi kunagi rääkis, et need pidid ohtlikud olema. Arst ütles, et täiesti tavaline sünnimärk ja peopesadesse võib harvadel juhtudel tekkida. Mul on teine veel, nimetissõrme otsas, aga peopesa pool kätt :D

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. - sassu - Igal pool on tegelikult häid asju. Mine uuri :)

    - Kaddicted - Ostsin Raeoptikast. Vanalinnast. 6 kuused olid 600.- ja minul imekombel ei paistnud välja...väga harva natukene,kui keegi väga lähedalt uuris.

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  15. 6-kuused on igapäevaseks kasutamiseks natuke liiga pikaajalised ka... tõsi, odavamad küll kui kuuajalised, aga silmi ikka tasub hoida :)
    kui teinekord jälle suur tahtmine tekib, siis ma soovitaksin soojalt siit midagi: http://xn--ltsed-graa.com/varvilised-laatsed/1-kuulised-laatsed.html (kandsin aastaid neid esimesi, mittevärvilisi küll, ja üle 10 aasta igapäevast kandmist ei jätnud silmadele mitte mingit jälge). ja ma ausalt ei tööta seal, aga läätsi ostsin küll enne kui nägijaks sain ja hinnad on sama toote puhul tunduvalt odavamad kui poes.

    teemast mööda küll veits, aga äkki on kellelegi teisele ka kasu.

    ReplyDelete
  16. Need läätsed seal on nii kohutavalt koledad. Ma olen otsinud ja vaadanud. Seal on see värv nagu printeriga peale trükitud ja need värvi täpikesed on kõik näha ja need mis on normaalsed on niii ilgelt kallid. Kuu ajased maksavad samapalju, kui kuue kuulised. Ainukesed normaalsed ongi seal raeoptikas.

    ReplyDelete