Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Ceyron Louis

Hi! I'm Marley. I create stuff

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. ma ei saa aru, mis su enamus postituste mõte on?
    lihtsalt endast pilte lisada, tähelepanu ja kiitusi saada? :)

    ReplyDelete
  2. Kas alati peab postitustel mingi mõte olema? See on tema enda blogi ju ja lisab siia endast nii palju pilte, kui ise tahab?

    ReplyDelete
  3. Ega neil ei olegi mõtet. Kui ei meeldi ära loe ega vaata:D See on Minu blogi ja ma pean seda enda jaoks. Sinu pärast ma küll midagi muutma ei hakka. Minu idee on selles, et ma ei hakka siin kirjutama mingitest staaridest kuna seda teevad nagu niii juba kõik.

    ReplyDelete
  4. Hei ,ma tahtsin küsida mis värviga sa oma juukseid värvid ? :) Kui teada võib. Sul nagu niii ilus juuksevärv. :)

    ReplyDelete
  5. Kuna ma olin ennem nii blond, siis üksi värv ei jäänud enam normaalselt peale, nii et ma pidin hallide juuste värvi võtma. Londa color gray specials vms. Tooni ei mäleta...kusagile kommentaaridesse ma kirjutasin kah selle kunagi.

    ReplyDelete
  6. Aga sa võiksid midagi kirjutada küll. Näiteks sellest, mis on su viimase aja lemmik riide esemed või sellised asjad, mille lihtsalt pead omale muretsema suveks. Pilte võiks ka lisada ;)

    ReplyDelete
  7. Tsauki, tahtsin öelda, et mulle väga meeldib su blogi ja sa oled ise ka superhea moetalendiga, keep it up! :)

    ReplyDelete
  8. Jumal, lisa endast rohkem pilte, ilusaid inimesi alati hea vaadata.Nende endi probleem,kui nad su välimust ära ei handle'i.Super ilusad pildid on kõik, vaataks neid hea meelega rohkemgi:)kuigi kadedaks teeb su välimus küll,su juures on mingi nüanss mis su väga kauniks ja eriliseks teeb :) keep it going.

    ReplyDelete
  9. Miks sa uue postituse ära kustutasid?

    ReplyDelete