Busy Time!

Hei! Tahtsin öelda, et põhjus miks ma jälle midagi postitanud pole on tingitud sellest, et mul on hetkel väga busy aeg. Sellel aastal olen ma Eesti Laulul Soundclearile stilist ja disainer. Nii et nüüd ma päeva ja ööd läbi ainult õmblen.

Ja lapsed, väike nõuanne teile. Villatipad jalga ja jalad sooja, sest minuga juhtus väike õnnetus.
Mul on väga-väga madal vererõhk. Mu käed jalad on niigi koguaeg külmad, isegi suvel ( jah ma olen juba kõike proovinud) ja nüüd selle -30 külmaga linnas kangast ostmas käies jäätusid mu jalad ära. Külm näpistas kaks varvast ära. Nahk tuli maha ja näeb välja sarnane sellele, kui varvas keevasse vette torgata. Valu on ka samaväärne. Vahe on see, et külmapõletust sa kohe ei tunne, vaid alles siis, kui jalad üles soojenevad. Varbad jäid alles!

Minu õnnetud varbakesed.

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Ceyron Louis

Hi! I'm Marley. I create stuff

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Päris huvitav, ootan tulemust. Jõudu tegutsemises!

    ReplyDelete
  2. Madala vererõhu koha pealt - ma tean, mida sa tunned! Tulin rongipeatusest koju (mingi 15 minutit) ja kodus esimese asjana mu nägu nähes küsis mees, et kaua ma õues olin :D Õnneks mitte nii hullusti kui sinul...

    ReplyDelete
  3. Valgusekiirusel paranemist Sulle ;-) Ma ei kujuta ette, mis tunne voib olla -30C juures linna peal out-and-about toimetada. Meil siin UK-s oli tana rekordkylm -9C and RAIGELT kylm oli!!

    Anneli xx
    www.quiinest.blogspot.com

    ReplyDelete