Ehitajate paraad aka projekt BUSS!



Nii siis räägin nüüd ära, kus ma viimased paar kuud end peitnud olen. Nimelt pole mul peaaegu ühtegi vaba hetke olnud ja olen pidevalt üleni värvine ja haisev olnud. Miks? Aga selle pärast, et juba üsna pea avab uksed uus ööklubi Buss, mida me poistega, siin Pärnus suure hoole ja armastusega ehitanud oleme! Minu roll selles projektis oli seekord disaini pool ehk siis kõik värvid ja sisekujundus ( ainult osa sellest, sest poisid ise on päris hullud mastermindid ja ideede generaatorid). Tahtsime luua midagi teistsugust, kui tavalised kommerts ööklubid ja ma usun, et see meil ka õnnestus.


Buss ootab Sind suvepealinnas alati täpselt samas kohas ja Sinule sobival ajal. Marsruudi valid ise vastavalt oma alkoholitaluvusele ning teekonna nautimine nostalgilises bussi salongis koos parimate reisikaaslastega võib alata. Bussijuhtide eesmärk on sõidutada suvekuudeks Pärnusse parimad peod, mis sõna kõige leebemas mõttes rahuldavad reisijate nõudluse. Jänesed sõidavad lõpp-peatuseni tasuta ning mis kõige olulisem - bussijuht ei pidurda kunagi, mängides alati uusimat muusikat, mis ei lase mõnusal reisimeeleolul kuhugile kaduda. Bussiliin on töös vaid kolmel suvekuul - läbi öö kihutavad ekspressliinid väljuvad parimatel nädalapäevadel, sõit algab iga õhtu südaööl ning sihtkohta jõuame hiljemalt kuueks hommikul. Buss paistab eest baarina, tagant klubina, kuid seest on hoopis mõlema pöörane ja värviderohkelt möllav kooslus. Baar asub bussi ninas, tantsuala keskel ning suitsu võib vabalt teha tagareas. Kui lahe see siis ei ole?

Minge checkige ka bussi FB lehte. Seal on väga lahedaid asju veel. LINK

 Vahukommi?
Poiss teab, mis teeb!


Ja Joosepi instanurk: 


Ja nüüd kohe-kohe lähen Red Bulli letile selliseid hulle lehmi tegema, mille ma eile kiirelt kokku sketch'isin!

Ja lõpetuseks üli püss Bussi promo!

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Ceyron Louis

Hi! I'm Marley. I create stuff

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. hei! kas ei tahaks avaldada oma saladust, kust sa selle "mine perse" kampsuni said? olen sellest lihtsalt megavaimustuses :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ise tegin ja kohe varsti saab neid ka minu käest osta, kuid siis ka juba laiemas valikus :)

      Delete