....Ja lapsed jooksid tutid peas.

Viimasel ajal on mul väga kiire olnud ja pole üldse mahti midagi postitada, aga nüüd proovin veidike aega maha võtta ja ikka paar postitust teha.

Mul oli maailma lahedaim tutipäev ja seda tänu super lahedale 11. klassile, kes suutsid teha midagi nii uskumatut ja meeldejäävat. Ma tean, et see oli raske ja aeganõudev, aga suur aitäh teile selle vaeva eest! See oli mega!Seda päeva meenutan veel aastaid heldimusega.

Selle puhul meisterdasin endale sellise nunnu tutu ja valged satsiga sokid ning paar tutikest . Seelikut on väga lihtne teha. Selleks kulus 6 m tülli, mille lõikasin pikkupidi veel kolmeks ehk siis see on kolme kihiline tüllist tutu. (Kes ei tea, mis on tutu,siis tutuks nimetatakse kaharat seelikut, mida kannavad baleriinid.) Tülli õmblesin alguses voltidena tugeva roosa riba külge ja hiljem õmblesin roosa lindi peale. Selja taha panin takjakinnituse. Aega võttis umbes 1.5 h.

Kuidas Teie tutipäev oli? ( isegi kui lõpetasid juba aastaid tagasi)

Aastaraamatu portreefoto
Saage tuttavaks, Helina minu parim sõbranna juba 16 aastat...
                                                                 ...ja minu parim sõber Ken.
                                                                  Täpselt Kennu kõrvale.
                                                                          Pinatad
                                                                      Meie soovid.
 
 Esimene koolipäev Helinaga ( Nice photpbomb :D)
Jälle üks väljasõit perega vabasse loodusesse. Kunagi matkasime me kõik suved kusagil metsas.( Ma kasvasin koos poistega ja selle pärast olen ma siiani pisut poisilikum tüdruk, kui võib olla mõni teine. Ilmselt ei ole ma sellest east siiani korralikult üle saanud.) Oh good old times.
 Mina ja venna ilusaid nägusi tegemas.

Väike fashionista.

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Ceyron Louis

Hi! I'm Marley. I create stuff

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Oi kui lahe tutipäeva look :) tulid endal ka igasugused lahedad mälestused meelde, kuigi minu tutipäev oli juba väääääga ammu. 11 aastat tagasi. Uskumatu. Aga väga nunnu postitus igatahes :)

    ReplyDelete
  2. Oeh :) Mul kohe tuli nostalgia peale oma tutipäevale mõeldes, oli küll alles 2 a tagasi, aga tundub nagu oleks terve igavik sellest möödas. Väga palju sai naerda, mis on tavaline, aga meie olime ka hästi kurvad, et lahku peame minema.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma hoidsin niii hullult nuttu tagasi:D Aga jaa lahe oli :)

      Delete
  3. Väga ilus aastaraamatu pilt. Selline nii...SINA! Ja esimese koolipäeva pildil ei ole ju sina, vaid hoopiski minu väike õeraas.:))) Täielik koopia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe :D Tore, et mul väike teisik on. Aitäh :)

      Delete
  4. Kust sa selle tutu riide said ja palju maksis (kui saladus ei ole)? Tahaksin endale ka sellise meisterdada :)

    ReplyDelete