Uus tuul puhub...

Nii siis kuna suvi on uksest ühejalaga juba sees siis otsustasin veits värvi vahetada ja tegin juuksed pruuniks. Aga see oli täielik tsirkus-bartselona. Kõigepealt ma läksin ja hakkasin juuksuri salonge kammima, pikendused kotis ja ütlesin, et palun seda värvi sooviks. Sealt löödi mind välja ni, kui suu lahti sain tehta. Öeldi, et täiesti võimatu ( kuigi ma tean ju, et kõik on võimalik). Kammoon varemgi ju tehtud. Siis lõpuks kuna mind ilmselgelt salongis enam vastu ei võetud läksin poodi ja ostsin neli pakki bondeerivat värvi ja neli pakki naturaal blondi värvi. Läksin koju ja terve nädalavahetus kulus värvimise peale. Reedel kaks korda blondiks ja laupäeval kaks korda naturaal blondiks. Õhtul hakkasin pikendusi panema ( eriti tüütu töö 150 tükki pähe keevitada endale)Peale blondeerimist olin täielik leekiv rebane. Juurte juurest lumivalge, siis pealt ketšup punane ja ülejäänud apelsini karva. Ühe sõnaga-kohutav. Aga jah näete hakkama sain. Ja juuksed jäid ka pähe. Nii et kõik kes mõtlevad et tahavad ennast suveks heledamaks värvida ( mõned ma tean mu käest küsinud juba, et kuidas ma seda tegin) teadke.. seee on väga raske. Ja kõik kes ennats tumedaks värvivad mõtelge selle peale. Äkki must pole just see kõige õigem värv vaid sobiks midagi muud nt. pruun?
Tean et kui mõni juuksur või normaalse mõistusega inimene ( ärge üle jäänud solvuge, imelik on hea, mina olen täiega imelik) seda loeb siis mõtleb, et see eit on raudselt debiilik ja miks ta salongi ei läinud ning miks ta pikendusi ise paneb aga ma olengi selline ise saan hakkama ja imelik inimene.:)Selle valge pluusi lükkasin üks päev kokku kui mega igav oli.







Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Ceyron Louis

Hi! I'm Marley. I create stuff

    Blogger Comment
    Facebook Comment

18 comments:

  1. Väga kena :) Jätab tõesti kuidagi suvisema mulje :)

    ReplyDelete
  2. Minu arvates sobib selline pruunikas toon sulle väga hästi ja isegi paremini kui must. :)

    ReplyDelete
  3. Kuigi mulle kohutavalt meeldivad musta värvi juuksed ja inimesed, kes neid kannavad. :D Siis praegu piltidelt tundub selline värv Sulle palju rohkem sobivat, väga ilus (ja kuidagi asjalikum :D)

    Ma kunagi ei kirjuta kellegi blogidesse kommentaare, aga.. päris lahedaid asju valmistad. :)

    ReplyDelete
  4. ise tahaks ka kohutavalt natu-natukene heledamaks.. ma tumetumepruun ise :D, aga mu ema juuksur ja selle mõtte mul suht peast pühkinud

    ReplyDelete
  5. Ma ei kujuta ette, kuidas sa suutsid leekivast rebasest sellise tulemuse välja pigistada :D Ja see on just lahe, et sa kõigega ise hakkama saad.

    Värv on ka väga hästi välja kukkunud. Paljud mustajuukselised ütlevad, et pruun on nende jaoks liiga igav ja tagasihoidlik, aga nad peaksid sinu pilte nägema. See on ikka üliilus.

    ReplyDelete
  6. Väga-väga hästi sobib pruun juuksevärv sulle.

    Ka mina olen juuksuritest loobunud ja värvin juukseid ise (vähem kui nädalaga süsimustast plaatina blondiks ja muudki tehtud)

    ReplyDelete
  7. Ausalt, ma tahaksin selle pluusi ära osta!!

    ReplyDelete
  8. noo see pluus on küll vääga iluus :)

    ReplyDelete
  9. Pikendused tellisin buduaarist mingi neiu käest:)
    Äitähh teile

    ReplyDelete
  10. Super ilus oled lihtsalt!! + pluus (Y)

    ReplyDelete
  11. Ega juuksuridki alati head tööd suuda teha tumedaid juukseid blondeerides... Eks mõnikord juhtub ikka selliseid... äpardusi. :)

    ReplyDelete
  12. Kui tohib küsida, siis millega sa oma juukseid värvisid, et seda tooni saavutada? Ja kas su juuksed olid enne musta püsivärviga värvitud?

    ReplyDelete
  13. Enne olid jah musta püsivärviga värvitud.Õnneks olin ma nii tark et värvisin ennats ühe korra mustaks ja edaspidid ainult juuri kuna kui mitu mitu korda ennast üleni mustaks värvida siis see värv kinnitub rohkem ja seda on pärast raskem välja saada. Alguses kasutasin palett v kuidas seda ka ei kirjutata ulta blonde värvi ja sellega blondeerisin kuna värvi eemaldajat ma ei leidnud. ja siis garnier naturaal tuhk blondi värviga sain sellise tulemuse. Kuna mu juuksed olid alguses peale blondeerimist väga kolla-oranzi-punase kirjud siis on väga oluline kasutada tuhk blonde toone sest see võtab punast tooni vähemaks:)

    ReplyDelete
  14. aga kuidas sa neid pärleid sinna pluusile kinnitad?

    ReplyDelete