Christmas makeup

Üritasin oma viimase show meiki korrata. Kuna kuldset lauvärvi mul ei ole siis pidin ilma selleta läbi ajama. Järjekordne näide, et jah mulle võivad küll sobida suurem osa prille ja mütse, aga punane huulepulk teeb mind klouniks, kuna mul on üsnagi lopsakad huuled.
Kasutasin MaXfactory False Lash -Effect ripsmetušši, mitte musta vaid tume pruuni tooni ( mu emal on probleeme toonide valimisega. Võtab pidevalt mingi vale tooni, kuid see kord ma sain meeldiva üllatuse. I love it!). Jumestuskreem on Oriflame Oxygen Boost ( ma pole endale veel piisavalt kerget jumekat leidnud. Kõik tunduvad nii krohvised näos. Jah ka see uus MaXfactory oma on minu jaoks liiga raske näos). Täpid maalisin Rimmeli kulmupliiatsiga ja sellega joonistasin ka kulmujoone üle. Silmalaule tõmbasin joone Rimmeli Topelt topelt otsaga silmapliiatsiga, kus ühes otsas on valge ja teises must toon. Valge otsaga tõmbasin joone alumisele silmalau limaskestale ( see kõlab nii vastikult, aga seda vist nimetatakse nii? Pole päris kindel, ei räägi harilikult meigist). Ma nii armastan seda velget otsa. Soovitan kõigile! Huultel kasutasin Rimmeli huulepulka toon 170 ''Alarm''. Kõige eredam punane, mida nad pakuvad. Muidu on see väga hea. Mõnusa lõhnaga ja selline mahlane ning püsib kaua, kuid määrib natuke liga palju. Peab jälgima, et Jocker-looki ei tekiks kui huuli puudutada.










Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Ceyron Louis

Hi! I'm Marley. I create stuff

    Blogger Comment
    Facebook Comment

20 comments:

  1. Kena, kuid mingi sobiva riietusega oleks palju pareme..niimoodi pesus on veidi rändom ju:)

    ReplyDelete
  2. Tüdruk, sul on hea blogi ja seepärast tunnen ma end kohutavalt nõmedalt, et pean sellele tähelepanu juhtima, aga... su õigekiri :S Ma saan aru, et vahel ikka juhtub ja tulevad vead sisse, aga "huule pulk", "jumestus kreem" ja mitmed puuduvad komad, kus nad ilmselgelt olema peaks... Ausalt, ma ei nori paha pärast, lihtsalt mõnikord võiks oma juttu üle kontrollida. Ära nüüd hinge võta ja ilusaid jõule :)

    ReplyDelete
  3. -Olengi rändom:)

    -Sorri ja ma ei tea kui palju sa mu blogi loed aga mul sellest siin ühes eelmises postituses väga pikalt juttu olnud, miks ma nii vigaselt kirjutan. Üritan neid vältida aga jah juhtub.

    ReplyDelete
  4. Ma alatasa imestan, kuidas Sa nii ilus oled :):). Väga kena pildi oled teinud endast jällegi ja ma arvan siiski, et punane huulepulk ei anna Sulle mingit klouniefekti :D. Ilus on.

    Häid pühi! :)

    ReplyDelete
  5. Minu arust , sobib just sellistele lobsakatele huultele punane huulepulk. Aga ega kõigile ei pea siis kohe sobima.Väga ilus isegi punaste huultega :)

    ReplyDelete
  6. pikendused ? millised panid ja kui palju maksid ?

    ReplyDelete
  7. Vääga ammu juba panin. Teibid. Mingi 1500.-

    ReplyDelete
  8. Supperkihvt kaelaehe! Kust pärit, kui saladus pole? :)

    ReplyDelete
  9. ....Juba päris mitmes eelmises postituse olnud kirjas, et Meošopingult ostsin ja ma ei tea kust selle eelmine omanik selle sai.

    ReplyDelete
  10. Okei, aitäh.
    Avastasin alles hiljuti su blogi, sellest tingituna ka teadmatus. :P

    ReplyDelete
  11. http://s3prod.weheartit.netdna-cdn.com/images/5468943/tumblr_lcplvsx3MP1qcq265o1_500_large.jpg?1292155031 Meenutasid mulle seda pilti kohe. Ning sina, kui ka see pilt on väga väga ilus(ad). Ning tõesti, punane huulepulk sobib antud pildil küll väga hästi, eriti matchib see su kaelakeega. Ning thumbs up sulle julguse eest, et väga mitmel pildil ihuvärvi pesus poseerida. Väga väga mõnus. : )

    ReplyDelete
  12. Aaarrgg kui mõnus pilt:) Andis inspirashuuni mulle kohe:) Tänan

    ReplyDelete
  13. Palju see Rimmeli kaheostaga silmapliiats maksab muidu poes?

    ReplyDelete
  14. Ma arvan, et umbes 79.- v 89.- oli :)

    ReplyDelete
  15. Väga ilus pilt ja minu arust sobib ka punane huulepulk väga hästi.
    Tahaks küsida aga millega sa ennast jumekana hoiad? Kas käid solaariumis või kasutad mingit isepruunistuvat vms kui siis millist?:)

    ReplyDelete
  16. Kuidas saab e-bayst asju tellida ja palju postikulu läheb ?

    ReplyDelete
  17. soovitan sul jumestuskreemi tellida avon'ist, võin saata lingi, maksis 80.- mulle endale väga meeldib, katab korralikult näo ära ja ei ole väga tume.

    ReplyDelete
  18. Ma olen päris mitut juba proovinud sealt. Ükski ei sobinud, sest minu nahal jäävad ikkagi liiga krohvised. Mulle sobib ainult selline, mis on täielik vesi:D

    ReplyDelete
  19. Et e-Bayst osta pead olema vähemalt 18 aastane ja omama krediit kaarti. Teed endale sinna kasutaja ja siis saad osta. Postikulu sõltub see shipping on sinna eraldi märgitud. Paljudel asjadel on free shipping ehk tasuta (nagu ka minu juuksepikendustel)

    ReplyDelete