When I grow up I wanna be a dinosaur!

Ma ootasin ja ootasin, et see suur tunne mu hinge rahule jätaks. Aeg läks edasi, aga midagi ei muutunud.                                Ma armastan neid!
Ma niii armastan Gilesi dinosaurusekotti, et ma lihtsalt pidin selle saama. Ja mul on üks salajane anne. Mitte niisama õmblemine vaid ma oskan õmmelda mänguasju ja nende lõiked ise peas välja mõelda. Väiksena õmblesin suurem osa oma mänguasju ise. Ja nüüd sain seda annet uuesti rakendada. Esimene mille tegin oli kreemikarva beež. Selle nägu tuli veitsa mööda, aga teine oli juba tunduvalt parem. Kuna ma tegin need juba suvel siis muidugi vedasin ma nad igale poole kaasa ja nüüd on juba natukene kulunud. Mul polnud sellel hetkel õiget materjali ( olin kodus haige ning siis pidin kuidagi end lõbustama) ja pidin leppima sellega mis kapis vedeles. Tahaksin ühe veel teha. See tuleks selline läikiv metallik.











Ja minu kullakesed:




Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Ceyron Louis

Hi! I'm Marley. I create stuff

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Kas teeksid ka teistele sellise ? :) Nii armsad, tahaks endalegi sellist :P

    ReplyDelete
  2. Kui keegi mulle 150€ maksaks, siis vb mõtleks. Ja ma olen niii palju seda juba öelnud. Ma pole õmbleja. Palun ärge pöörduge oma katkiste pükste ja suurte pluuside probleemidega minu poole. Sest minu aeg on nii kallis, et seda ei enamik kinni maksta.

    ReplyDelete
  3. Sa oled ikka VÄGA andekas! Super lahe kott. Kõik sinu ideed on nii omapärased ja huvitavad! Terve suve ootasin, et kunas siia nüüd uusi postitusi tuleks :) Kas võtad lähiajal mõnest moeshowst ka osa enda kollektsioonidega või ei paku see sulle huvi?

    ReplyDelete
  4. Nii-nii armas idee ja teostus! :)

    ReplyDelete
  5. nummiüledoos öäöä, kiitus!

    ReplyDelete
  6. Hämmastav, kui hästi nad sul välja tulid. Oled tõesti andekas.

    ReplyDelete