Bikini Time!

 (DIY Bikinis, Necklace: Stockman, Rings: H&M, NewYorker)

 Ilmad on niii ilusad ja mõnusalt soojad, et tuli isu teha mõned uued bikiinid, millega suvele vastu minna. Loodame, et see aasta tuleb ilus suvi ja vihmavari ning kummikud jäävad koju.

Ma teen suurem osa oma bikiine ise, sest need istuvad seljas paremini, kui poest ostetud. Need siin on ilmselt kõige lihtsama lõikega bikiinid, mida teha saab. Ülemine osa on lihtsalt üks riba, mis on keskelt kokku tõmmatud, et tekiks selline lipsukese kuju. Alumine osa on tehtud mu lemmik aluspükste järgi, sest need istuvad jalas kõige paremini.


Mulle nii meeldib päevitusriideid aksessuaaridega huvitavamaks teha ja luua selline outfiti efekt, mis ei ole niisama lihtsalt bikiinid. Need on alati olnud minu lemmik riideesemed, sest neid on lihtne üksteisega sobima panna ja väga lõbus ja lihtne teha.

                                                                                                                  XOXO Marley!


(DIY Neon Pink Bikinis, Bracelet: Acessories)



(DIY Bikinis and Earrings, Necklace: Stockman)

(DIY Bikinis, Necklace: Zara, Bracelets: Stradivarius)

(DIY Fuchsia Pink Bikinis, Necklace: H&M, Rings:NewYorker)


Mu lemmik- Maasikapiim!


Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Ceyron Louis

Hi! I'm Marley. I create stuff

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Mis materjalist sa neid teed :O ? Ma ei olegi kursis, kas kanga poes müüakse sellist materjali nagu ujumisriietel tavaliselt on.

    ReplyDelete
  2. Oi, imeilusad. Neid kenakesi vist aga tavalise masinaga ei õmble?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tavalisega teen (veniva pistega), sest overlock viskas kahjuks hinge. Lõpetasin just nende tutoriali pildistamise ja varsti panen selle ülesse. Siis saab uurida :)

      Delete