More hair talk: Dove review



Dove palus mul teha oma sarjale väike review ja testida, kuidas uus stuff mõjub.
Ma olen alati tahtnud kõigest võimalikult ausalt kirjutada, aga kuna iga inimese juuksetüüp on erinev, siis tasub ikka omal nahal (karval) järgi proovida.

Kellel rohkem huvi lõhenenud juukseotsesse puutuva suhtes võib külastada Dove'i lehte SIIN

                                                                                                       XOXO Marley



D O V E
s p l i t   e n d s   r e s c u e  s y s t e m


Mulle on Dove'i tooted alati meeldinud, sest need on kvaliteetsed ja mugavad kasutada.
Sellesse sarja kuuluvad šampoon, palsam ja juustesse jäetav palsam. Kiidan ka pakendite mugavust, sest pudelid on paraja suurusega ja neid on mugav ka suvel ringi rännates kaasas kanda.


D O V E
S p l i t   E n d s   R e s c u e  š a m p o o n



Dove Split Ends Rescue šampoon lõhenenud juukseotsi sulgeva aktiivse seerumiga puhastab ja taastab Sinu juukseotsi muutes need läikivaks. Selle ainulaadne koostis silub juukseid kogu nende pikkuses ja parandab 80% lõhenenud juukseotstest 3 kasutuskorraga, kasutades koos Dove Split Ends Rescue palsamiga.


Väga mõnusa konsistentsiga ja vahutab hästi. Lihtne välja loputada ja lõhnab hästi. Juuksed olid peale pesemist väga siidised ja head. Tõesti hea šampoon ja olin väga meeldivalt üllatunud, sest ei uskunud, et kohe peale pesu ilma palsamita võivad juuksed juba nii mõnusad tunduda.
D O V E
S p l i t   E n d s   R e s c u e   p a l s a m


Dove Split Ends Rescue palsam lõhenenud juukseotsi sulgeva aktiivse seerumiga niisutab ja taastab Sinu juukseid muutes need läikivaks. Selle ainulaadne koostis silub juukseid kogu nende pikkuses ja parandab 80% lõhenenud juukseotstest 3 kasutuskorraga võrreldes ainult šampooni kasutamisega. Masseeri juustesse pärast šampooni väljaloputamist. Lase 1-3 minutit mõjuda ning loputa põhjalikult. kasutades koos Dove Split Ends Rescue palsamiga

Jällegi väga mõnusalt kreemija koostisega toode. Lihtne välja loputada tuleb ilusti maha ja ei jää pärast tunnet, et midagi oleks veel juustesse jäänud. Lõhnab imeliselt ja juuksed jäävad väga siidised ja head.

D O V E
S p l i t   E n d s  R e s c u e  j u u s t e s s e 
j ä e t a v   p a l s a m


Dove Split Ends Rescue juustesse jäetav hooldusvahend lõhenenud juukseotsi sulgeva aktiivse seerumiga niisutab igat Su juukssalku muutes juuksed hämmastavalt pehmeks. Selle ainulaadne koostis silub juukseid kogu nende pikkuses ja parandab 80% lõhenenud juukseotstest 3 kasutuskorraga võrreldes ainult šampooni kasutamisega. P'rast juuste pesemist ja palsamit hõõru 2-3 pumbatäit hooldusvahendit märgadesse juustesse, keskelt juukseotsteni. Ära loputa. Kasuta igapäevaselt.

Selles tootes olin ma algul pisut pettunud, kui võimalik, et see on minu enda viga. Peale selle toote juustesse kandmist jäid juuksed pisut rasked ja kleepuvad. Muutis juukseotsad pigem karedaks ja jäigaks, kui oodatult siidpehmeks. Siiski ma usun, et see oleneb juuksetüübist. Iga kord olen kogust vähendanud ja peale kolmandat korda hakkas juba asja saama. Lõpuks ma siiski loobusin sellest ja kasutan oma tavalist juukseõli edasi.

K O K K U V Õ T E

Lõppkokkuvõtteks olen selle sarjaga rahul. Juukseotsad pole küll märgatavalt paranenud, kuid ilmselt on asi selles, et mu juuksed on otstest endiselt kunagisest blondeerimisest üsnagi kahjustunud.
Soovitan neile, kellele on eelnevad Dove'i tooted meeldinud ja ma usun, et te ei pea pettuma ka nendes ( kuigi see juustesse jäetav palsam pole minu isiklik lemmik).

Lisan, siis juurde, et ega ma ei arvagi, et juukseotsad ilma käärideta terveks saavad, kui see siit varem juba nii ilmselgelt välja ei tulnud.



( Tulemus peale nelja pesu)



Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Ceyron Louis

Hi! I'm Marley. I create stuff

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Mina jällegi usun, et kui juukseotsad juba on väga katki, ei päästa neid enam ükski hooldusvahend. Pigem tuleks pöörduda juuksuri poole, kes juukseid veidi kärbib ja oma juuste eest edaspidi paremini hoolt kanda.;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ega ma pole arvanudki, et parandab. Dove arvab :)

      Delete
  2. Juukseotsi ei parandagi mingi palsam ega šampoon vaid lõikus :) Ise oled ilus ja armas nagu ikka:)

    ReplyDelete
  3. Kas sul on enda juuksed? Nii paksud ja ilusad :)

    ReplyDelete