The Cupid's Bow! (OOTD:14.02)




Hilja, kuid siiski loodan, et Teil oli imeilus ja romantiline valentinipäev (või siis mitte, kui Sind see päev külmaks jätab.)

Mina armastan oma sõpru koguaeg ja kuigi ma ei näe Teid igapäev, siis loodan, et kõik on sellest siiski teadlikud kuna ma üpriski intensiivselt seda välja näitan ( ka loodan, et ma pole kedagi ''ma armastan sind'' ütlemiste ja pidevate kallistustega ära ehmatanud. Sorry, kui olen ,aga tead mis?! Harju ära, sest ma ei kavatsegi sind rahule jätta, kuni sa mulle tähtis oled).

Minu eelmise aasta lubadus oli kõigile kellest hoolin välja näidata, kui kallid nad mulle on ja kui väga ma neid armastan. Pean tunnistama, et alguses reageeriti mu hellusele eestlaslikult ''Mida kuradit sa teed?'' vormis, kuid visadus viib sihile ja ma arvan( vähemalt loodan), et praeguseks on kõik juba suhteliselt ära harjunud minu ja mu kallistamise lembusega. Öeldakse ju, et inimene harjub kõigega ja ma olen veendunud, et kui üksteise vastu pidevalt rohkem armastust välja näidata, siis tekitab see vajaduse ka neil seda edasi anda. Isegi, kui see on alguses ebamugav ( minu jaoks isiklikult oli see naljakas ja väga meeltlahutav vaadata, kuidas inimesed reageerivad sellele, kui sa neid lampi kallistad ja ütled, et  nad on sulle kallid). Ilmselt olen ma lihtsalt imelik, kuid väga armas on näha kuidas ta armastusega vaikselt harjuma hakkab ja ise samasuguseks muutub. Armastama ei tule õppida, see on meie kõigi sees olemas. Me oleme lihtsalt unustanud, kuidas seda välja näidata ilma selle üle ebamugavust tundmata.


Nii et jagage rohkem armastust ja vaadake, kuidas inimesed muutuvad!

Ja ma armastan ka Sind, kes sa praegu seda loed ( isegi kui sa oled salaja hater ja käid siin lihtsalt uut klatšimise materjali otsimas.)
Tänan, et olete mind läbi nende aastate toetanud ning lasknud mul oma ''jama'' teiega jagada ja teinud minust selle inimese, kes ma praegu olen!



Nii aga nüüd natuke hilbu juttu ka. Ma ei tea, kui paljud on teavad sellest, aga ma olen salajane videomängu friik (niipalju kui tüdruk seda olla võib ehk kui ma satun mängu-tsükklisse, siis võin nädal aega ühes toas elada, toituda ainult võikudest ja kohvist ning istuda xboxiga seni kuni tagumiku lohk jääb diivanisse ja pöidlad enam ei liigu). Ja natuke aega tagasi mängisin ma lõpuks L.A. Noire'i (tean, et see juba vana mäng, kuid ma polnud lihtsalt veel jõudnud, okey?!). Sattusin natuke hoogu ja närisin ennast mängust kahe päevaga läbi, kuid mis mind pikalt kummitama jäi, olid need riided, mis seal naised kandsid. Tegevus leiab siis aset 1947. aastal Los Angeleses, kus on palju glamuuri ja fame'i. Sellest inspireerituna, tuli mulle peale selline meeletu A-lõikeliste seelikute ja punaste huulte buum ja muidugi pidin kohe endale ka selliseid meisterdama hakkama.

Teine hullus, mis mul on kestnud juba aastaid on minu obsession inglite ja kõige ingelliku vastu (Mul on nimelt magamisetoas terve inglite kollektsioon.) Selle pluusi tegin ma veidi enne jõule, sest siis ju inglitel kõige tihedam tööaeg ja kuna mulle meeldib pisut selline everyday cosplay, siis seda pluusi kandes lähen ma üsnagi rolli sisse ja tunnen ennast päris ingellikuna.


Tean, et selle tausta pealt on teil raske seda lugeda ja proovin selle nüüd lähipäevil ära parandada.
Annan endast parima ja üritan esmaspäeval uue sissekande teha. Seniks aga olge tublid!

                                                XOXO   Marley!




And This Year I had an awesome date with Mr. Grand Theft Auto V!




Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Ceyron Louis

Hi! I'm Marley. I create stuff

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Tore, et tagasi oled, aga teksti on maru maru halb lugeda, et võta midagi ette sellega - vähem läbipaistvaks ehk tekstikast :)

    ReplyDelete
  2. Su juuksed on niii kaunist tooni!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh. Ma kasutan neil mingit Garnieri värvi aegajalt. :)

      Delete
  3. Vägaaaaaaa tahaks teada su toitumise ja trennisaladusi :) Ridade vahel on kompliment kaa seega!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eks ma üritan mingi aeg sellest ka ühe postituse teha. Aitähh kullapai :)

      Delete