Wrapped in black!



 Nii! Nüüd, siis lõpuks mu tutorial ( lõputult ei suuda vabandada seega ütlen lihtsalt, et mul on hetkel väga tihe graafik ja seega sain alles nüüd aega). Üritasin tutoriali teha võimalikult arusaadavaks ja lihtsasti järgitavaks, kuid kui kellelgil tekib küsimusi, siis küsi aga julgelt. Jällegi vabandan, kui siin kirjavigu on. Ma olen lihtalt niiiii väsinud ( tegin täna ohtralt trenni ja jooksin koolis ja linnas ringi ).


 Kingad enne. ( Ma ostsin need kunagi väga ammu Walkingust 49 EEK eest. Mõtlesin, et kannan  neid aga midagi oli nagu niiiii puudu ja midagi jällegist üleliia)


 V A J A   L Ä H E B :

* Trikotaaž riiet ( Sobib ka muu riie aga see ei tohi väga paks olla, muidu ei saa seda hiljem siduda)
* Liimipüstolit ( Saab osta käsitööpoodidest ja kas või Prismast) ja varu ohtralt liimi! Super Attackiga ei saa!
* Kääre ( Soovitan endale meisterdamiseks uued ja vastupidavad käärid osta. Pea võimatu on teha midagi ilusat, kui käärid ei lõika korralikult. Need pole väga kallid leiab ka odavamaid.)
* Klambripüstolit ( Saab osta ehituspoodidest. Ma ei tea millisest täpsemalt, see on mu isa oma, aga ma eeldan, et enamuses müüakse neid. Ostes panetähele, et sa õige suurusega klambrid sinna sisse ostaksid. Neid on mitmes suuruses. Ja need ei sobi alati kõigi püstolite sisse. Ka klambri pikkus on erinev. Lühemad sobivad paremini, kuna pikemaid ei suuda see ilmselt kinga sisse kinni lüüa. Ei tavalise paberiklammerdajaga ei saa. Võid provida kuumaliimiga, aga ma kahtlen, kas see pidama jääb.)
* Kingi  Kui sul pole kingi millest teha, siis puika näiteks Walkingusse sisse ( sealt võid leida super odavaid jalatseid.) Ja vaata ka mujale allahindlustele. ( Neil võiks olla natukene paksem tald, eriti tähtis on ninaosa. Vastasel juhul pole sul lihtsalt neid klambreid kusagile sisse lüüa. Need ei tohiks ka liiga kõvast materjalist olla. Puit on suurepärane, kuid need kingad on kummist taldadega ja käisid kah. PROOVI  ENNEM , KUI KINGI NÜSIMA HAKKAD, KAS KLAMBER LÄHEB SINNA SISSE! )



W R A P P E D   I N   B L A C K  T U T O R I A L



1.  Lõika riidest 4 pikka ( ümber pahkluude sidumiseks) ja 4 lühemat riba ( kinga ninaossa).
Need võiks olla laiemad ( u sellised nagu pildil näha.), ja kui eriti tubli oled, lõika 8 pikka ja 8 lühikest riba ja õmble need kahe kordselt ( Pane kaks tükki, õigete pooltega (Kanga välimine pool) vastamisi ja õmble servad kinni, nii et tekiksid torud. Nii jäävad need palju ilusamad).


2.  Lõika kingalt rihmad ja kõik muu mitte vajalik ära. Pane jalg kinga peale ja proovi, kuidas paelad seal asetsema hakkavad. Need ei tohiks tunduda, et pigistab ega ka liiga lohvakad olla. Nüüd pead kuidagi ära märkima, kuidas need rihmad seal täpselt paiknema hakkavad ja kui pingul nad on. (Mina proovisin kinga jalga, siis hoidsin sõrme peal ja libistasin jala vaikselt välja ning lasin klambriga kinni. See järel tegin teiste paeltega sama moodi.) Seejärel klammerda kõik servad kinni. Jah klambrid võivad alguses paistma jääda, aga need ei tohi sealt seest välja punnitada. Kui aga millegi pärast ikkagi klmbrid ei taha sinna sisse minna, siis suru tugevamalt klammerdaja vastu kinga. No ja kui see ka ei aita, siis äkki on siiski liiga tugevast materjalist king sattunud.)
  
3.  Nüüd lõika riidest välja kingatalla katmise tükid. ( Kui sul on kontsaga king ja tahad seda ära katta, siis pead välja lõikama ainult kontsa kuju või/ja ninaosa.) Mina lõikasin need täitsa suvaliselt välja, aga ma siiski soovitan võtta joonlaua ja paberi ning ära mõõta täpselt, kui kõrge king kusagilt on ja seejärel joonistada see peberile. Nii saad šablooni, mille järgi need tükid välja lõigata. Võid jätta ülemisse äärde veidi lisa riiet, et see kahe korra keerata... jällegi, nii jääb ilusam.


  4.   Kontrolli, kas riie sobib tallaga. Kui ei, siis korrigeeri või...noh jah lõika lihtsalt uus.

 

5.   Kanna kingataldade külgedele liimi ( Ohtralt! Sinna kulub seda päris palju).Vajuta riie kinni. Kui riie ei ulatu ninaosasse, siis lõika lihtsalt veel üks tükike ja kleebi  kinni. ( Minul jäi puudu ja panin veidi juurde) 



 6.   Kui lõpetad peaks su ilukuuri läbinud king välja nägema midagi sellist.





                                    .... J A A   V A L M I S!
 

                               W H O L E   T U T O R I A L: 


Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Ceyron Louis

Hi! I'm Marley. I create stuff

0 comments:

Post a Comment