Spring Session 2012


Ohh, kevad kuidas ma sind ootasin!


Kevad on lõpuks kohal ja õnneks see aasta on ta kohe esimesest päevast alates oma tööpostil. Ma olen iga aasta teinud spring sessioni, kus ma nö tervitan kevadet ja saan teha esimesed pildid päikese käes.

Kuna mul pole kodus tegelikult väga palju kohti, kus pildistada ( 90 % piltidest on tehtud minu toas) ja ma olen nii laisk, et ei viitsi kusagile kaugele ronida, siis seekord pildistasin ma rõdul ja ronisin põhimõtteliselt katusele :D

Ilmselt ootasid kõik kevadet pikisilmi, et saaks hakata veidikene normaalsemaid riideid kandma ja näeks üle pika aja ka midagi muud, kui halli sombust taevast. Ma olen talve lõpuks alati päris masendunud ja väsinud. Ja lisaks sellele käin ma talvel suht kahtlaselt riides. Nimelt suudan endale alati eriti koledad komplektid selga pookida, sest ma olen ülimalt külmakartlik ja selle tõttu näen välja nagu kubujuss, millel pole ei kuju ega ka kaugelt selgesti eristatavat sugu ( ma kannan nimelt palju meeste riideid ja eriti talvel võib see mõnedki eemalt segadusse ajada, kui mul on müts silmini ja suur kohmakas meeste jope lohvakate teksade ja sõjaväe saabastega).

See seelik on tehtud sama lõike järgi, mille kohta ma tegin ka tutoriali, KUID lisasin seeliku ette veel lisa tüki, et teha rohkem volte, sest siis see jääb veel õhulisem ja lendlevam. Võib-olla tekib nüüd kellegil rohkem isu seda seelikut ka endale teha, sest eelmine ei näinud piltidel nii ahvatlev välja. Luku panin seekord selja taha, aga sa võid selle ka ette panna.

Materjali leidsin Abakanist, täpsemalt kunstsiidi kaalukastist ja seal on METSIK VALIK neid kangaid, mis on kõikvõimalike super ilusate mustritega.

Tutoriali leiad SIIT!





Selline näeb välja uus lõikest veidi muudetud seelik.


Töötlesin seeliku siniseks, aga kui ma kusagilt sellise riide leian, siis türkiisi ma teen kindlalt endale suveks.

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Ceyron Louis

Hi! I'm Marley. I create stuff

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. see taevasinine oleka ka üli-ilus.. ajad siin isu peale! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. See asja mõte ongi :D Võta aga kätte ja tee ära!

      Delete
  2. Vaga kiftid pildid. Kui esimest pilti nagin, arvasin, et oled professionaalsel fotosessioonil kainud :) Nii selged ja kvaliteetsed pildid.
    Ja seelik on super :-)

    Anneli x
    www.quiinest.blogspot.co.uk

    ReplyDelete